Merhaba güzel anneler🌸
Bir zamandır kafama takılan bazı şeyler var belki buradaki anneler yardımcı olabilir bana diye düşündüm uzatmadan hemen konuya geçeyim
Kızım şu an 16 aylık emeklemesi yürümesi tam zamanında oldu ismini söylediğinde bakar Güldüğümde güler göz temasını çok iyi kurar onunla oyun da oynayabiliyorum buralarda sıkıntı yok ama şöyle eksiklikler fark ettim komut almıyor gel dediğimde sadece peşimden geliyor al ver komutlarını yapmıyor ben direk elinden alıyorum ya da eline veriyorum bir de en çok dikkatimi çeken şey üst üste koymalı küpleri var o küpleri sürekli diziyor eğer ağızları açıksa hepsini açık diziyor kapalıyız hepsini kapalı tutuyor evcilik setindeki fincanı bile aynı şekil kapalı diziyor baktığın özelliklerde çamaşır makinesi hiç dikkatini Çekmez dönen şeyler dikkatini Çekmez onları ilgisi hiçbir şekilde yok güzelce bebeyle de oynar bizimle yakalanbac oynar sadece komut almaması ve sürekli küplerini aynı şekilde dizmesi bir de canı istediği zaman konuşması canı istediğinde baba gel gel dede bunları söylüyor ama bazen de söylemiyor alkış yap dediğimde yapıyor çak dediğimde çakıyor ama bunlarda istediği zaman yapıyor yani dediğim gibi sadece komut almaması ve oyuncaklarını hep kategori şeklinde aynı şekil dizmesi dikkatimi çekti deneyimli anneler var mı aranızda bana yardımcı olabilir misiniz biraz uzun oldu lütfen kusura bakmayın