designermoms BasakSuyum buzluktan süt çıkardım almadı Mama verdim onu da ağzında tutup çıkardı yine mecbur memeye tuttum az az da olsa emzireceğim Sıkıp bakıyorum aynı geliyor sütüm inşallah azalmamıştır
Minikmevos Ben de regl oldum ve sütüm ciddi anlamda azaldı regl döneminde 😬 İnşallah geri gelir 😅 Ama bizde zaten her zaman bi meme reddi durumu oluyor o konuda bilemiycem
tuanamoms_07 designermoms yani şimdi linçleyenler olur ama ben anne sütünün tadına baktım şekerliydi regl oldum ilk günü tadına baktım biraz daha az şekerli ama tadı kötü değil 😂
designermoms tuanamoms_07 daha önce de gördüm bu şekilde yapanı o da bebeğim bir memeyi emerken diğerini istemiyor demiş tadına bakmış biri tatlı biri tuzluymuş😂 biraz kötü ama olsun merak 😂😂
tuanamoms_07 designermoms benimki biraz fazla ama ben şampuanının tadına baktım gözümü yakıyorum diye denedim losyonlarının falan tadına baktım elini ağzına götürür diye 😂 anne sütünü de merak ediyordum çok şaşırdım tadına regl olunca değişiyor dediler ilk regl oluşumda da hemen baktım 😂
Bilgeebaby designermoms ben böyle bir şey yaşamadım. Reglinin sütle alakası olduğunu sanmıyorum ama öyle olduğunu düşünenenler var. Bence bu konu doktora danışılmalı. Bazen bebekler daha az emiyor olabilir yani
designermoms Arenim_ ben sıktım baktım normal geliyordu ama olabilir belki de Yine her istediğinde emziriyorum