printhelloworld Merhabalar kızım yavaş yavaş bir şeylere tutunup kalkmak istiyor bende oyun çit alsam mı diye kararsız kaldım. Kullanan anneler memnunlar mı? kısa süre kullanıp sonra kenara koyacağım bir ürünse hiç almayayım
Busemertt printhelloworld bizde vardı oğlum 5 aylıkken falan almıştık sonra emekledi hiçbir işe yaramadı. Sonra bi düşündüm ben bunu niye almıştım ki diye 😂 bir de o kadar çok yer kaplıyor ki söküp kaldırınca bile. Arkadaşıma verdim şimdi çok gereksiz bi ürün bence
Deletedmom_60 printhelloworld bende yeni aldim ama cit degil boyle kare seklinde icine koyuyosun etrafi kapali top havuzu gibi bisey trendyoldan aldim baya da buyuk
endoplazmikretikulumiste printhelloworld var bende onla yürümeye başladı ayrıca güvenli alan oluşturmak İçin çok ideal şu en büyük en iyi marka var ya adını hatırlayamadım ondan almıştım şimdi 29 aylık büyüdü sildim kaldırdım fiyat araştırması yap almadan benden de fiyat al bende satmak istiyorum artık ihtiyacım kalmadı baktım şimdi marka unigo
Busemertt printhelloworld ben de öyle düşünmüştüm ama çıkmak istiyor açıkçası ben de orda bırakmak istemedim sonuçta emekleyecek keşfedecek. Bi wc ye gitmek için 2 dk başka odaya geçip gelmek için ideal mi evet o esnada çıkamıyor ordan ama bunun için almak mantıksızmış mama sandalyesine oturtup önüne birkaç oyuncak koyunca da iş görüyor
printhelloworld endoplazmikretikulumiste unigo çok pahalı o kadar bütçe ayırmayı düşünmüyorum 3-4 bin lira civarında sıfırları benim baktığım model 1 bin lira gibi bir şeydi. değerlendirmeniz için teşekkür ederim ben de alacağım sanırım
printhelloworld Deletedmom_60 güle güle kullanın ben de yazdığım oyun alanını aldım umarım memnun kalırım