ikiyavruskaannesii tamam da nasıl güvenip gidiyorlar böyle birine? Nasıl çocuk emanet ediyorlar? Allah göstermesin kimseye, ben kınamak ya da yargılamak için yazmıyorum yanlış anlaşılmak istemem. Bebeğimizin aylık kontrolleri için bile doktor beğenmezken o doktor ilgisiz bu doktor bilgisiz diye doktor doktor gezerken, Sünnet gibi hayati bi durum için merdiven altı olarak tabir edilen yerlere nasıl güvenir bi anne baba? Hangi devirde yaşıyoruz, full donanımlı özel hastaneler var durumu olmayan için gayet iyi hizmet veren devlet hastaneleri de var ( her devlet hastanesinin dört dörtlük olduğunu savunmuyorum asla ). adamım profil fotoğrafına bakınca ben doktor değil hacı hoca denecek şekilde saçı sakalı birbirine karışmış bir adam görüyorum ben, kim nasıl güvenir bu adama? İlla bu şekilde ağır kanıtlar mı olması gerekiyordu birilerinin gözleri açılması için. Zavallı çocuk ölmüş gitmiş yavrum kıyamam nasıl üzüldüm hem ona hem ailesine, diğer çocuk belki hiç normal bi pipiye sahip olamayacak. Çocuğun hayatı ile oynanmış resmen. Yazıklar olsun. Keşke böyle şeyler yaşanmasa keşkeee 🥹🥹