Mrb arkadaşlar 3 gün önce İnstagramda cosmopretty diye bir sayfadan leke kremi ve yosung maskesi aldım lakin ürünler elime geldi ama videoda ablattığı gibi hemen sürülüp lekele gitmiyor bende yazdım sayfaya bende aldım ama videoda göründüğü gibi hemen götürmüyor memnun kalırsam yazarım size ardında hemen gönderiyi kaldırıp beni sayfadan engellediler bende özelden yazdım demekki dolandırıcı olduğunuz için hemen beni sayfadan engellediniz tabi msj bölümündede beni engellemişlerdi bende whatsapp bölümde yazdım yalancılar hem dolandırıp hemde engelliyorsunuz zehir zıkkım olsun gerizekalı aptallar yazdım bugün bana msj atmışlar siteye iftira ve hakaretten dolayı bana 100 bin tl ceza çıkacakmış şirketin avukatı sezar kaya durmaz diye biri şirketin marka korumasını zedeliyormuşum böyle birşey olabilirmi birde sağlık bakanlığı onaylı ürünlerinimiz dediler ama gelen kremlerin arasında herhangi sağlık bakanlığı onaylı kağıt falan gelmedi bana bu konular hakkında bilgisi olan lütfen yazsın bana ne yapmam gerekir