Sedasss Kızlar Mochi süt sağma makinesini aldım fakat 1 kez deneyip kaldırdım kenara poşetini açtığım için iade edemiyorum geçen hafta almıştım. İhtiyacı olana uygun fiyata vereceğim.
Aynnknk2022 Sedasss hayırli satışlar bende aynısını almıştım oğlum yogun bakımda yatarken çok isime yaradı sağım makinasina ihtiyac duymadim
Sedasss Cilekkizannesi siz ne kadar veriyorsunuz ürünü aldım fakat ihtiyacım kalmadı maalesef paketi açmış bulundum iade edemedim 🙁 internetten ürünün fiyatına bakın isterseniz ☺️
Sedasss Aynnknk2022 merhaba elimde bir tanede elektrikli sağma makinesi var bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum galiba ona alıştığım için bu biraz farklı geldi ☺️
Sedasss Aynnknk2022 bir de size bir şey danışmak istiyorum bebeğim hep dol göğsümü emiyor ilk bir kaç ay ikisini de emiyordu şimdi sağ göğsümde sütüm damla damla çok az sağdıkça çoğalır mı
Aynnknk2022 Sedasss ne desem yalan olur ama oğlum yogun bakimda hic ememedi sahip götürdüm sürekli sagdikca tek gogsumden bı biberon kadar süt cikiyodu bol bol suda içtim tabi
Sedasss Aynnknk2022 😞😞 önce benimde öyleydi şimdi 30-40 ml çıkıyor bebeğim 6 aylık ve pazartesi işe başlıycam emmeye çok düşkün nasıl olacak bilmiyorum
Aynnknk2022 Semaemrahamza üstünü kıvırıp alttan sıkıp meme ucuna yapistiricaksiniz zaten o çekiyo yani hissediyosun çektigini kolay aslında bende ilk aldigimda beceremedim bı turlu sonra youtubede videoları var onlara baktim
Sedasss Cilekkizannesi 170 beni gerçekten kurtarmaz ama 200 tl yapalım mı ürünü dediğim gibi hiç kullanmadım deneme yaptım elimde elektrikli olduğu için sanırım ona alıştım
Cilekkizannesi Sedasss kargo dahil ise olur. Yoksa değmez zira bekleme süresi var bana lazım. Olmazsa eşime aldiricam bugün.
Sedasss Cilekkizannesi kargo dahil olursa zaten sizin dediğiniz fiyata geliyor maalesef kullanılmış yıpranmış ürün olsa belki ücret bile talep etmem. Maalesef kargo dahil yapamam 😞
Cilekkizannesi Sedasss tamam sizde haklısınız o zaman beklememin bi anlami yok elden olsaydı okeydide acil lazım bana. Yinede sağolun.