Miranbabyy 2 aylık erkek bebegim. 2 gündür emmek istemiyor kendini geri itiyor aglayarak cok zor durumda kaldım günde 2 defa mama kullanıyorum mama ile ilgili baglantısı varmı acaba sizlerde yaşadınız mı lütfen yaşayanlar neler yaptınız yardım edinnn cici annelerimm ♥️🥰😒
Yasemin38 Miranbabyy canım biberondan kolay ulaşım sağladığı için memede çanalamak istemez memedeyken ağlar ve kendini geri çeker Bu süreçte sen öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve sık sık emzir bebeğini düzelir😊
Miranbabyy Yasemin38 2 gündür ne yapacağımı şaşırdım gercekten cok zor bi durum emzirmesem ac kalıyor üzülüyorum cok ac kaldığı halde emmek istemiyor zar zor aglaya aglaya emzirebiliyorum. 2 gün öncesine kadar cok iyiydi ne olduysa son 2 günde oldu 😞😞😞
Miranbabyy YaseminAsel dikkat ettim ona gaz sancısı yok emmeden durabiliyor sadece memeye gelince cıglık atıp aglıyor. Yediklerime cok dikkat ediyorum emmek istemiyor tek sıkıntı o şuan 😔
YaseminAsel Miranbabyy benimki de emerken bağırıyordu sadece ama karnını falan ellediğimde geliyordu elime gazı gurul gurul. Bazen ikinci ay atağında da olabiliyor böyle farklı yöntemler deneyin ben pilates topunun üstünde, yürüyerek, yatarak emzirmiştim
Miranbabyy YaseminAsel ayakta emzirmeyi denedim emdi şuann ama oturunca kendinden geçiyor küçük cünyır😂😂
YaseminAsel Miranbabyy aynen uykuya dalana kadar yürüyordum şimdi beş buçuk aylık arada yine yapıyor bunu ve yine yürüyorum mecbur arada aynaya sırtımı dönüyorum kendini seyretmeyi seviyor o sırada huzursuzluk yapmadan emiyor. Yorucu ama yürüyün uykuya dalana kadar olmadı
YaseminAsel Miranbabyy rica ederim umarım işe yarar yorulunca koltuğun kenarına oturuyordum hafif öbür türlü koltuğa oturunca sanki düşmüş gibi ağlıyordu☺️
Miranbabyy YaseminAsel ay inşallah umarım ya 2 hafta sürdü derken 2 hatta sonra normale döndü mü yani
YaseminAsel Miranbabyy evet döndü dönem dönem oluyor böyle şeyler tek değişmeyen şey gündüz memede uyku ☺️