Bunedir Arkadaşlar selam bu soruyu sormak için farklı hesap açtım annemin bahçesindeki hamakta bunu bulduk bizden hiç kimse bağlamadı kötü şeyler aklımıza geliyor ne olduğu halkında fikri olan var mı acaba
YYenianneeee Bunedir bence sadece bir kumaş parçası korkmanıza gerek yok. Üzerinde bişey yazmıyor sanırım
Tabaktakalansonkofte Bunedir başıma gelen olayı bilenler bilir o yüzden böyle bez işleri midemi bulandırır 🤦 rabbim kötü niyetli insanlardan uzak tutsun
penyy Bunedir eve çok yabancı girmiyorsa sanmıyorum birisinin kötü niyetle yaptığını arada bende yaparım böyle saçma şeyler😁😁 birkaç yıl önce pijama ipimi balkonda otururken balkonun demirine bağlamıştım öyle boş işler sksksjsj😁
Bunedir YYenianneeee ama hamağın üst tarafından ip çıkarılıp bu parça bağlanmış böyle bi parça yok hamaktan alınacak
YYenianneeee Bunedir dediğim gibi bana sadece bir kumaş parçası gibi geldi. Ama karanlık bir ortamda telefon ışığını kumaşın üzerine tutun bakalım görünmez kalem tarzı şeylerle bişeyler yazılmış mı?
Bunedir penyy dün öğlen biz bindik böyle bir şey yoktu akşamda balkondaydık hamak balkon önünde ev de tek katlı müstakil zaten gelen giden otururken görünür ama sabah kalktık böyle bir şeyle karşılaştık
Nazikomom Bunedir hiç anlamam böyle şeylerden ama görünce bir bakmak istedim . Şekilli kesilip bağlanmış öyle otururken insanın bağlayacağı türden değil. Ben de sevmem böyle şeyleri ,insanı düşündürmüyor değil 😕
Minnakordek Al at geç boşver düşünme böyle seyleri niyeti neyse rabbim onlara nasip etsin senden uzak tutsun
silaa66 Bunedir çoluk cocuk yapmıstır bende yaparım abudik gubidik şeyler 😁 amaaa ınceleyınce o baglanan ıp hamaktan bır parça degıl suan farkettm bılerek baglanılmıs gıbı de