Rabiakooc Erkek anneleriii oğlum 2 ay 5 günlük sünnet ettirdim. Çok tereddütle gittim ama bir cesaret yaptırdım. İyiki yaptırmışım 10 dakika bile sürmedi. Tavsiye amaçlı yazıyorum cesaretiniz olsun diye yazıyorum. Sizde geç kalmayın bebekken cidden rahatmış
Asilveannesi Rabiakooc canım ben de dün yaptırdım . Beze yapışmasın diye ne gibi önlem alıyorsun ben beze pişik kremi sürüyorum
Rabiakooc kuzucumveben yok hiç korkmayın bende çok korkmuştum. Ama büyüyünce daha çok acı çekecek ve hissedecek böyle daha iyi inanın
Sevgimelegim Asilveannesi vazelin surerseniz pipisinin etrafins cis, degmeden akip gidexek 1 gece sadece cis yaptiginda yanacak bidaha hic biseu olmaz. Ertesi gun grciyor
-eagles-mom Asilveannesi karton bardığın dip kısmını hava alacak şekilde kesin atın sonra ağız kısmını pipiye yerleştirin sonra bezleyin böylelikle hem bez pipiye değmeyecek hemde kaka pipiye gelmeyecek kremde beze gelmediği için daha rahat toparlayacak bende bir aylıkken yaptırdım bu şekilde çok rahat ettim hem kucağıda rahatlıkla alınıyor
G-K Asilveannesi görümcem yaptırdı doktoru bardak koymasını söyledi ben sünnet ettirdikten sonra doktora özellikle sordum bardak koyayım mı diye hayır gerek yok bardak koyunca geç iyileşiyor dedi 2 numara bez takıyorsa 3 numara al onu bağla ilaçlarını aksatma 3 gün calpol ve antibiyotik verdim 4. Gün kreme geçtim oğlumun derisi yapışıktı o kabuk bağlayıp düştü kakası fln geldi her kaka yaptığında hemen altını açtım ne olur ne olmaz diye çok şükür hiç bişey olmadı
Rzgrkbr Doğumdan 24 saat geçtikten sonra sünnet yaptırdım bende :) pipisinin etrafında gazlı bezi sarılıydı hiç ağlamadan odaya 10 dk içerisinde geldi daha sonrasında da çok şükür sorun yaşanmadı
Rabiakooc Rzgrkbr düşündük bizde o kadar erken kıyamadık. Ama yapsak daha rahat olurmuş sürekli uyuyordu ilk zamanlar :)
Mavisinnannesi Rabiakooc karton bardak yontemini yaptim cok rahat oldu.Kucagima rahatlıkla alabildim, hattavsunnet olduğu zaman içinde dönmeye başlamıştı bardak sayesinde sıkıntı olmadı.