Mtbuaaa Haftadayım sanki bebeğin hareketlerini hissediyor gibiyim. Ordan oraya kayışını özellikle 😄 Küçük bir top gibi sertlik var karnımda Bu bebek midir ? Yoksa saçmalıyor muyum 😂
incitomm Mtbuaaa yaa hayırlı olsun 🌺 benimde 18.ci haftamdayim ben 13 te hissettim bebektir o 🙈🍓 2.gebelikte erken hissediliyormus 🎊👯
sezer2022 Mtbuaaa Gebelerde ilk bebek hareketleri gebeliğin 18 ile 20 haftalarında hissedilmeye başlanır. İlk 3 ayda hissedilen hareketler kişinin kendi barsak hareketlerini algılamasıdır, yani bebek hareketlerine bağlı değildir. Diyor Google 🙈🙈🙈
Birminikprensesannesi Mtbuaaa bende 12 haftadaki bende bu gece özellikle hissettim gibi geldi ama rüya mı gördüm gerçek miydi emin olamıyorum.
minikoglummmmm Mtbuaaa şuan bende ikinciye hamileyimmmm ikinci hamileliğimi 20 de hissettim şuan 25 haftalık tekmeler ardı ardına geliyor 😂😂
Mtbuaaa incitomm 2. Erken hissediliyormuş evet bu kadar erken olduğunu bilmiyordum 🫠 Ya sende mi hamilesin bayadır yoksun 🥲
Mtbuaaa sezer2022 ilk bebek evet bende 20. Haftada hissetmiştim ama 2. Gebelikte erken hissedilirmiş Hiç bağırsak hareketi gibi değil ya ordan oraya kayıyor çok hafif 😂
incitomm Mtbuaaa evet erkenden hissediliyormus bende şaşkinlik yaşadım bian alıştım hemen 🥳🥳 kizçem olcak olcak 🙈🎊 seninde hamiş olduğuna çok sevindim 🌺 momda daha çok aktiftim bu aralar ama orası çok sıkıcı kids’e transfer oldum tekrar 🙈
incitomm Mtbuaaa evet erkek 12 aylık 🙈 momda sessizlikten ziyade hep bildiğim şeyler şafaklar batlar bla bla cinsiyet tahmini postlardan yildim 😁
Mtbuaaa Birminikprensesannesi gün içindede olur aslında ama çok belli belirsiz olduğundan hissetmesi zor 🥲
incitomm Mtbuaaa bekleyip göreceğim 😁 supriz oldu biraz ama istiyordum üzülmedim sen istiyor muydun 😁
Beyzanrrrr Mtbuaaa uyy minicik yıyım onu 🥲🧿 benimkide 35 ın içinde 🥲 az kaldı sezeryana Ağrı giriyor acayip sertleşiyor bazen bağırıyprum aniden sertleşince can yakıyor Sağlıkla gelsinler 🧿🙏🥲
minikoglummmmm Mtbuaaa baya geç hissettim ya kaç defa acile gittik ben hissetmiyorum ikinci hisetmem gerek felan diye doktor nasıl hissetmiyorsun ikinci daha erken hisedersin felan dedi