sedaksoy 3 ay 16 günlük oğlum var 3 gündür çok huzursuz emmiyor uyumuyor ağlıyor sürekli. Gece 1de emzirdim 8 saat oldu hala emmek istemiyor memeyi ağzına verince bağırıyor ağlıyor lütfen bi akıl verin
ACmoms sedaksoy bu zamana kadar cok güzel emdiyse sütle alakalı probleminiz yoksa diş kaynaklı olabilir. Diş cok fena bir sey .
zeynepugrl sedaksoy benim bebeğimde 3 ay 15 günlük aynı sorunlar bizdede var çok huzursuz sürekli ağlıyo ben uzun süre emmediğinde sağıp veriyorum ki aç kalmasın diye karnı doyuncada uyuyo
Minikprenseees sedaksoy bu aylarda meme reddi dönemi oluyormus.Uykuda iken emzirmeyi deneyin.Emzik ve biberon yoksa bu dönem uzun sürmüyor
sedaksoy zeynepugrl uyutamıyorum asla yanından ayrılınca ağlamaya başlıyor önceden gün içerisinde emmemezlik yapardı şimdi 7 8 saat oldu korktum
MelisAselsglm Benimde kızım aynı şekilde davranıyordu hatta artık pes etme derecesine geldim emzirme konusunda meğerse diş çıkartıyormuş bebeğim çok huysuz oluyorlar bir süre sonra geçiyor zaten onlarından bizden başka çaresi yok