uykusuzanne__ Oğlum 15 aylık tam bir haftadır asla geceleri uyumuyor önceden ağlıyordu uyumuyordu şimdi iki gündür gözlerini açıyor ve sessizce etrafa bakıyor uyumuyor neden acaba Tercübeli anneler yardım edin lütfen
edilan uykusuzanne__ uyku eğitimi alın derim ben. Ben aldım ve maşallah uyumaz dediğim çocuğum uyku uyuyor 😀 kendinize yapacaginiz en iyi yatırım ve kesin çözüm. Hem 2.cocuk içinde kolaylık olur . Onada uygularsanız 4aydan sonra
uykusuzanne__ Zlhaanne neden acaba ya çok üzülüyorum asla uyumuyor sıcakta değil hava resmen kış geldi yağmur fallan yağıyor
Beyzanrrrr uykusuzanne__ büyüme gelişme atağından kuzm.. 16 aylık 17 ye gircek oğlum hala öyle gece kalkıp oturur ağlar
Zlhaanne uykusuzanne__ ayy Allah kolaylık versin cidden ne zor olur ben dün bir düşündüm şöyle oğlum durmuyor ağlıyor eğer bebeğim olsa oda aglicak onun sesine uyumayacak o emmek isticek o kucak eyvah eyvah Allah sizlere kolaylık versin
uykusuzanne__ Zlhaanne amin canım inşallah bende bir korkmuyor değilim oğlum çok ilgi İsteyen ve bana çok düşkün bir çocuk kardeşi gelince neler olucak bilmiyom 😂
Zlhaanne uykusuzanne__ bazen bir deli cesaret geliyor ikisi bir arkadaş gibi büyürler diyorum uykusuz geceleri yaşayınca otur oturduğun yerde 1 tane yeter diyorum Allah verir size sabrini
uykusuzanne__ Zlhaanne evet zorlukları da var gerçekten ben kardeş kardeş büyüsünler istiyorum inşallahta öyle olur