Merveeeee6161 5 aylık kızım sırt üstü asla durmuyo sırt üstü yatırıyorum direk dönüyor uyurkende öyle hemen dönmek istiyo dönüyor öyle uyuyo ama 2-3 gündür uykuya inanılmaz direniyor özellikle bugün beni perişan etti nasıl, olcak böyle yaa
Ahhannelik Merveeeee6161 benim kızımda 5 aylık son bir haftadır sürekli uykuya direnerek zorla uyuyor geceleride 3 4 gibi uyanıp onunla oynamamı istiyor zorla geri uyutuyorum ve şuan saat 4.24 ben yine yarım saattir kızımı uyutmaya çalışıyorum 🥴🥴🥴
Miray17 Merveeeee6161 15 aylık oldu kızım hala daha uyutmaya çalışıyorum gece herhangi bir saatte uyanıyor uyutana kadar canım çıkıyor 2 saat sürüyor rahat
Rumittin Öncelikle sende trabzonluymuş,tanıştığıma memnun oldum :) benimki 9 aylık oldu halâ öyle. Bırak uykuya direnmeyi, meme istediği halde direniyor,ayağa kalkıp emmeye çalışıyor. Dış dünya dikkatini çekiyor :)
Merveeeee6161 Rumittin memnun olduuum 🤗valla bilmiyorum dış dünyadan kısır dişlerden midir abartısız 2 aydır kaşınıyor dişleri ama gelen giden yok bakalım düzelecek inşallah 😂
Merveeeee6161 Ahhannelik eveeet benim kızımda oyun istiyo gözler gidiyo ama oyun istiyo ve sürekli dönmek istiyo süreklii nereye kadar böyle gidicez bakalım 😂
Merveeeee6161 Miray17 valla çok zor kendi uyuduğumdan hiç bişry anlamıyorum öyle olunca daha yorgun kalkıyorum
-Tubaaa- Benim kızımda 5 ay 12 günlük aynı şekilde. Uykuya geçmekte çok zorlanıyor ve çok sık, ağlayarak uyanıyor 1 2 haftadır geceleri. Başta diş sanmıştım ama değil, atak dönemi de değil. Bilmiyorum gecelerimiz çok zor geçiyor
Merveeeee6161 -Tubaaa- büyüyolar işte böyle böyle 🥺 bazen diyorum yatağı mı, dar gelşyo acaba istediği gibi dönemiyor falan mı
Merveeeee6161 Nurelaa aslında geçen ay dönmeye başladı ama bu ay çok daha hareketlendi ben İnternette falan baktım hatta atak haftası mı diye ama net mi cevap bulamamıştım sabırla atlatalım bu günleriiii😊
-Tubaaa- Merveeeee6161 olabilir benim kızımda çok hareketli sürekli beşiği sağına soluna çarpıyor geceleri, sığamıyor sanırım artık😄