Yagmurcmn Kızlar bebeğim kakası sulu yapıyor ateş veya huysuzluk yok çok neşeli bir bebek doktora götürmelimiyim sulu veya ishal farklımı oluyor hiç bilmiyorum varmı fikri olan bilgisi olan 3 gündür böyle bez sayısı 7 8 birgün 5 farklı oluyor
Asel_leyLa Yagmurcmn geçmiş olsun canım bizde önce kaka da koku sonra gün içinde 4 5 defa bez kirletme kiizm 3 gün de bir bezini kirletir ’di normalde geçtiğim perşembe de kan gördüm direk acile gaita kültür sonucu bakteri çıktı antibiyotik başlandı cuma kontrol yine bakalim🐣🤦♀️
Asel_leyLa Yagmurcmn bizdede kusma ateş yoktu keyfi de yerinde ama antibiyotik ten sonra biraz yorgun halsiz 4 aylik kızım
Yagmurcmn Asel_leyLa ay ben bilemedim napıyım diye yediklerimdende olabilir diye düşündüm kavun yaprak sarması falan yedim belki onlar yapmıştır diye beklesem veya katı beslensem sürekli doktora götürsemmi çok geçmiş olsun insan uyuyamıyor bile
Asel_leyLa Yagmurcmn 7 8 bez kirletiyor fazla bence sıvı kaybida yapıyor ishal acile gidin hem kanlar hemde gaita kültür u tahlilleri yapılır içinizde rahat eder ihmal etmeyin bence