Fatos02_35 Kızlar 4.5 aylığız sağlık ocağı vegaferon verdi 1 haftadır kullanıyoruz ama bebeğim aşırı su gibi kusmaya başladı idrarı azaldı yapmamaya başlAdı uykuya direnme başladı ilacın yan etkisimi diş belirtisi mi
Tbshn Fatos02_35 Merhaba vegaferon’un bayağı yan etkisi var ama siz yine de doktora gösterin lütfen. İçeriğinde paraben var paraben de kozmetikte vs kullanıldığı için bence başka bir demir takviyesine yönelin. Biz ocean microfer kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Allah acil şifa versin yavrunuza🥹🙏🏼
_Clekli-avokad Fatos02_35 ben de kullandım o gün ilk kez büyük tuvaleti yeşil olmuştu. Sorduğum da sanmıyorum damladan değildir demişti bana. 🤦🏼♀️
Aynurdokiz Banada verdiler ama ben doktorumuza sordum paraben içerdiğini söyledi biraz araştırdım malesrf öyle ve araştırdım baya şikayet var o yüzden ben kullanmiyorum bestiron önerdi onu aldım
Miraeleysa Zararlıysa niye veriyo bu saglıkocagı ya 😞ben kaç aydır kullanıyodum yan etti yok diye bestirın dediginiz devlet karşılıyomu