Kizlwr geçen yıl binamıza bi arkadas taşındı 4 yaşında oğlum ile akran kızı var bir gün cocuk çocuğa tartismislar kızı oğlumu kiskirtmis elindeki oyuncağı almak için elinden cekistirirken vurmuş sonra bu digernidaya gidip oglumu dövmekten beter etti bagirmalasina kucagimdaki bebegimle koştum kesin dövüyor diye aldim geldim çocuğumu cocugumu getirdiğim halde psikolojik siddet uygulayip tekrar tekrar bağırmaya başladı benden ozur diledi felan ben bunla salak gibi konuştum ondan öncede komsum ikisine bileklik vermişti kizida aşırı derece yaramaz hareketli diger komşularım bike kızı eve davet edemiyor o derece bilekligi kiz oğlumda n almış sonrada annesine gidip benim bilekligimi aldi deyip sikayet etmis oda bana benim kızım yalan soylemez bileklik onun dedi tartışmaya giremden verdim ama oğlum anne o benim benimkini aldı dedi bosver dedim sonra komşularım kızının bilekliğini yolda bulmuş verdi benu arayıp sizinmis yanlış anlaşılma olmuş dedi verdi ama kızına asla toz kondurmuyor bu arada onun çocuğu geldimi ortalık karışıyor değişik kelimeler soyluyor oğlum deyincede kızım yapmaz oluyor gecen gun bunlar yine oynarken gözüyle görmemiş neymiş oğlum bıçakla oynamış ona batırmış oda gitmis annesine bana bıçak batırdı demiş iki komsumda yanlarindaydi biz gormedik diyorlar sonra biz bununla yine tartışmaya girdik benim oğluma neler söylüyor yalan söylüyormuş kızını dövüyormus durmadan aglatiyormus hepsi yalan çünkü kızı hep ortalığı karıştırır bende bununla bir güzel tartışıp insgramdan sildim numarasinida sildim artık muhatap olmamaya karar verdim yoksa çok büyük kavga çıkacak oğlum iki gündür tuhaf 4 yaşında olmasına ragmen anne ben birsey yapmadim deyip duruyor sinirlerim bozuldu