Merhaba anneler 👋 uzun zamandır takip ediyorum bu forumu şimdi de aktif olarak kullanmak için üye oldum 🥰
Kafamı karıştıran içimi bi buruk eden olay kreş meselesi 🥲 benim 3 yaşında bir oğlum var 3 ay önce olumsuz bir kreş deneyimimiz oldu 1 buçuk ay gitti alışamadı ağlamalar vs sonra aldım bir müddet beraberdik şimdi de arkadaşımın kızının uzun zamandır gittiği bir kreş var bu hafta 2. haftamız olucak oğlumu da gönderiyorum alışma sürecimiz güzel ilerliyor ağlamalar yok öğretmenlerini sevdiğini güzel vakit geçirdiğini söylüyor uyku bile uyuyor 😊 10:00-16:00 saat aralığı var yarı zamanlı şekilde gidiyor daha kısa bir süreleri yok, ben çalışmıyorum bu arada iş arama sürecindeyim ama çok mu erken çocuğumla mı vakit geçirmeliyim beraberken kreşe gitsin de rahatça işlerimi halledeyim diyorum kreşteyken de özlüyorum kayıt yaptırırsam haziran sonuna kadar göndermek zorundayım kreş müdürü de kontenjan dolarsa alamam diyor napıcam bilemedim vicdan yaptım bana akıl verebilir misiniz güzel anneler