Aysekorkuthome Kizlar evde kertenkele gordum. 1. Kattayiz sarimsi turuncumsu biseydi kucuktu bebekti muhtemelen napicam bulamadim kacti gitti kafayi yicem sinirden aglicam bisey yapar mi
ZeynepOzcan Aysekorkuthome onların zararsız olduğunu söylüyorlardı burada bi kaç gün önce, haşereleri imha ediyormuş
stellamm Aysekorkuthome hiçbir zararı yok korkma böceklerle beslenirler çok hızlı hareket ediyorlar diye korkuyoruz
K_melike Aysekorkuthome benim eski oturduğum eve de çok girerdi en üst kattaydım belki bi 7 8 deva girmiştir eşim bazen yakalıyordu sokağa bırakıp gelirdi😂yakalayamadıklarımızı da görmüyodum sonrasında ama bende çok korkarım
stellamm Aysekorkuthome korkma korma canım sana zarar vermez seninle işi yok onun belki çoktan kaçıp gitti bile
Aysekorkuthome ZeynepOzcan ahahah valla ya gece yuzumden gecerse uyuyamam valla kasla goz arasinda kayboldu acaba isigami gelirler karanligami
Aysekorkuthome stellamm gitmistir dimi bebegime falan zarar vermez dimi sari pembesi kucuktu bebek gibiydi tatliydida aslinda degisik biseydi
stellamm Aysekorkuthome bebeğin cibinliği varsa kapat zarar vermez küçükmüş zaten yolunu kaybetmiştir
Aysekorkuthome yagmurkokusu_ ahahaha ayy gelsinler anneme diyorum napicam ay yszik susuz kalmis su ver diyo anne dedim brn daha onemliyimmm
yagmurkokusu_ Aysekorkuthome sıcaktan evlerin içine serinliğe giriyorlar gariplerim ben evde görsem herhalde o gün o çıkana kadar eve girmem çok korkarım börtü böcekten huylanırım 😂😂