MelindaMelisa Seymaslan Kızımda yaşamıştım.Geceleri çığlıkla kalkıp yatakta oturup sebepsiz ağlardı.Birde gezerdi evin içinde.Odasında uyurdu bir bakardım oturma odasında yada yerde bazen yanımıza gelirdi.Şuan hala geceleri kalkıp çığlık çığlığa ağladığı yada uykusunda konuştuğu oluyor.
Derininmotheri Park beşikte yattığı için çıkamıyor gezme durumu yok ama geceleri çok bağırarak ağlayarak uyanıyor hatta şuan araştırıyorum nedir ne değildir diye şuan bile kıpır kıpır heran ağlayacak gibi nasıl çözüm bulacağız 2 yaşında
MelindaMelisa Derininmotheri 2 yaş sendromunda oluyor.Büyüme atağı yaşıyorlar beyinleri daha hızlı çalışıyor.Gün içinde eğer çok agresifse uykusunda yansır bu durum.Sizin yapabileceğimiz bişey yok maalesef.Ben o dönemde kitap çok okudum uyumadan önce sakin bir müzik açıyordum yada inşirah suresini açıp yanına bırakıyorduk.
Seymaslan MelindaMelisa bende öyle yapıyorum sakin yatıyor ama sonra tekrar uyanıyor ağlamalar korkutuyor bizi de
Seymaslan Bende araştırıyorum anlam veremiyorum korkutuyorlar mı acaba dedim sonra karşıma gece terörü çıktı nasıl önleyebiliriz ne yapabiliriz
Ogretmenannesi Benim kızımda 29 aylık aynı anlattığınız gibi pedagoga gittik hatta psikolojik mi diye gece terörü o gayet normal dönemsel dedi yapacağınız hiçbişey yok zamanla geçecek dedi gerçekten de 15 gündür hiç uyanmıyor çok şükür 🙏🏻