Minmini Arkadaşlar bebeğim 18 günlük günde 1 kakalı bez oluyor. Nette 5-6 olmalı falan yazıyor mümkün mü bu?? Yenidoğanda kaç kez kaka olmalı😔
motherofLeyla Minmini 5 6 kez kaka olmadı daha hiç, 5 6 dolu çişli bez normal ama. Yani kabızlık yaşadık 3 4 günde hiç yapmadığı bile oldu. Şuan 4 aylık günde 2 veya 3 yapıyor
tuanamoms_07 Minmini anne sütü ile beslenen bebeklerde kaka çok önemli değil haftada bir bile yapabilir. Çişli bez satışı önemli 6-7 kez çişli bez olmalı 24 saatte doyduğunu anlamak için
Neslihan1903 Minmini çişli bez sayısıdır o ya 5-6 anne sütü ile beslenme bebek için günde bir kez normal
Newmother07 Minmini valla benim oğlum günlük 3 net kakalı bez çıkarıyordu şu an 2.5 aylık 5-6 adet çişli bez çıkarıyor kakalı bez sayısı azaldı anne sütüyle beslendiği için de doktorlar 10 güne kadar yapmaması normal dediler
63_hulya_63 Minmini oğlum doğdu doğalı kabız sürekli doktor götürdüm . günlerce yapmiyo halada öyle her bebek farklı
Minmini 63_hulya_63 hmm yani ben görünce üzüldüm acaba bir durum mu var diye mutlaka soracağım doktora da 😔🙏
63_hulya_63 Minmini valla canm ben ultrasoncektirecem 4 ünde bakalım inşallah bir çözüm bulabiliriz yavrum 1 yaşına girecek ilk 6 ay bir şekilde yapıyordu ama ek gıdaya da geçince temelli yapmamaya başladı