TazeAnneElmas Kızlar merhaba 🌞 Yarın bebeğim 1. Ay aşısı olacak hepatit-B tam bilgim yok ateş ve sıkıntı yapar mı? Ona göre ateş düşürücü alacağım. 🥲
[silindi] TazeAnneElmas Her bebekte farklı reaksiyon gösterir. Ama evinizde ateş dürüşücü bulundurun ne olur ne olmaz.
Linaamom TazeAnneElmas ateş yapan bebekler de oluyor yapmayan da oluyor her ihtimale karşı evde calpol bulundurun ateşi çıkarsa verirsinz zaten doktor da söylüyor ateş olursa calpol verin diye
Mooms TazeAnneElmas Benim bebeğimde yapmamıştı. Hepatit aşısı genelde ateş yapmıyormuş siz yine de ateş düşürücü bulundurun isterseniz
bakkalemzigi Sağlık ocağında doktor yazıyor zaten sizin önceden almanıza gerek yok bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğimin olmamıştı
Boomer TazeAnneElmas hiç korkma canım. Ben de korkuyordum hatta eve gelirken Calpol aldım 😂 şimdi gülüyorum ama o an hakkaten korkmuştum. Hiç bişey olmuyo. Ama yarın 2 aylık karma aşısı var. 😕 ondan hakkaten korkuyorum .. inşallah senin kuzu da hiç anlamaz aşısını 🌸 karnını doyur mis gibi uyut