Papatya-bahcesi Kızlar korkmak sütü keser mi hiç böyle bişi duyan yada yaşayan var mı ? Dün aniden bişeyden korktum ,sanki göğüslerim yumuşacık , bide bebeğim huzursuz ,3 buçuk aylık , acaba karnımı aç tam bilemiyorum , emiyo da ,acemiyim tam anlayamıyorum.
Elifinci17 Papatya-bahcesi merhaba meme terbiyesi. 😁 endişe etmeyin o aylarda meme yumuşar. Meme terbiyesi diye araştırırsanız memelerinizin yumuşama sebebini ve aslında bunun fizyolojik normal bir süreç olduğunu anlarsınız. Sağlıkla büyütün 💜
Iremnurr_mms_34 Papatya-bahcesi günlük çişli bez sayısı kaç canım birde göğsünü sıkınca süt geliyor mu
Yaseminsaribas Papatya-bahcesi memenin yumuşası sütünün azalması gitmesi değildir 1 yaşında ve doğdu doğalı yumuşak 😂
Papatya-bahcesi Iremnurr_mms_34 Çişli bezini kaideye alabilir miyiz bilmiyorum , çünkü kabız olduğu için , ben suda içiriyorum , bu korkma aslında dün akşam oldu, yani bugüne kadar çok iyiydi , bugün biraz azaldığını hissediyorum,
Iremnurr_mms_34 Papatya-bahcesi doktorum bana 6 aya kadar su verme kilo kaybı yapıyor bebeklerde dedi göğsünün dolduğunu falan hissetmiyormusun hiç
aybikreis Papatya-bahcesi kabızlığı için su değil zeytinyağı verin. Katı kakayı ve bağırsağı yağ yumuşatır su emilir gider
Papatya-bahcesi Iremnurr_mms_34 bugün oldu daha yok dolu değil gibi bakalım bekliycem ,bazı doktorlar su verin bazıları vermeyin diyo bizimkinin kilosu fazla biraz ama boyuda uzun ırsi sanırım , 3 ay 15 günlük 7 kilo 550 gram O yüzden su veriyorum 7-8 kaşık
Papatya-bahcesi Iremnurr_mms_34 bugün oldu daha yok dolu değil gibi bakalım bekliycem ,bazı doktorlar su verin bazıları vermeyin diyo bizimkinin kilosu fazla biraz ama boyuda uzun ırsi sanırım , 3 ay 15 günlük 7 kilo 550 gram O yüzden su veriyorum 7-8 kaşık
Iremnurr_mms_34 Papatya-bahcesi bence korktuğundan değil canım cunku benim oğlumda 4 aylık oldu bugun benimde göğsüm yumuşak ama sütüm var birde oğlum emmiyor bazen huysuzluk yapıyor mamada veriyorum onuda yemiyor bazen bence bu aylarda hep normal bunlar