MerveOnay06 Kızlar bebeğiniz 2.ay aşısında neler yaşadınız iki bacağından bir kolundan olacak ateş yapar mı huysuzlanır mı ??
B-alprsln MerveOnay06 çok huysuzlandı ve ishal oldu hala geçmedi ishali cumartesi dr a götürecektim randevu dolu olduğu için götüremedim yarın goturcem
kuboss MerveOnay06 canım biz persembe günü olduk atesiide olmadı huyszluguda.gelir gelmez calpol vermiştim bir caykasıgı bosuna stres yapma
Masalinannesiii Benim kizimi cok sakinlestirdi uyuttu resmen hep . Cok az ateş oldu ama çok az . Baska birsey yasamadik🤗
MerveOnay06 Masalinannesiii ne güzel ya inşallah birimde öyle kolay atlatırız ateş düşürücü bişey kullandınız mı
Nebahat14 Bende şurada durayım cuma günü bizim de 2. Ay aşılarımız var bakalım🤔 Rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun evlatlarımızın tırnaklarına zarar gelmesin🤲
Nghn Aşıyı tam uyurken yaptılar o yüzden o anda sıkıntı olmadı ağlamadı ama aşıdan sonra gece biraz ateşi oldu. Sabaha kadar tedirgin bekledik de şükür öyle aşırı yükselmedi.
Masalinannesiii MerveOnay06 yok kullanmadik ama at3si olursa calpol ates dusurucu kullanabilrsiniz 1 cay kasigi
Nghn MerveOnay06 sağ ol canım, 38.5 u geçerse verin demişlerdi, 38 oldu vermedik üzerini soyunca ve koltuk altına, alnına filansoğuk uygulama yapınca düştü çok şükür.
Sedamseda Çarşamba günü oldu kızım sadece iğne vurulduğu snda ağladı kucağıma alınca sustu sürekli talip ettim ateşi olmadı ama 2.gün huzursuzluğu oldu onda da bol bol emzirdim
Otherozge MerveOnay06 genel olarak uyudu canım ateşi olmadı hiç,sabahtan olmustu asılarını akşama kadar devamlı uyudu uyandı uyudu.ben yine agrısı olur diye gece uyuturken yarım cay kasıgı calpol vermiştim.
Bebekaslan MerveOnay06 bizim bacakları önce veremi bir hafta sonra yaptılar ağır olmasın diye ve burada birkaç kişiden daha duydum belki o yüzden bizde ateş yapmadı
Hotic MerveOnay06 iki bacağından olanı yaptırdık kolundan verem aşısı yapılacaktı onu 2 gün sonra yaptılar yıpratmasın bebeği diye. Ama aşıdan sonra doktor eve gidince calpol ver dedi. Aynı zamanda ağrı kesici özelliği olduğu için bacakları ağrıyabilir diye eve gelince bi çay kaşığı verdim ateş olmadı iki günde de☺️