birhesap Hanımlar burda bebeği ek gıdaya geçen var mı sebzeleri denedim 3 gün kuralıyla bugün yoğurt yedirdim sabah bir şeyi yoktu akşam kırmızı döküntüler fark ettim büyüklü küçüklü sırtında vücudunda birkaç yerde var böyle bir şey yaşayan var mı
melo23 birhesap yoğurt alerjik bişey süt Alerjisi olabilir böyle durumlarda ara veriyorsunuz alerjisi olan ürüne iki hafta sonra tekrar deneyin benim oğlum da süt alerjisi vardı ben ek Gıdada en son yoğurt tadımı yaptırmıştım
bebekece birhesap benim kızımda da cıkrı ilk denememizde 3. Gün cıkmıştı. Doktora resim attım alerji olmuş 3 hafta verme 3 hafta sonra tekrar dene dedi. Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadık. İlkinde değişik bir besin olduğu için vüct tepki verebiliyormuş ciddi bir durum değil demişti. Ciddi olması için nefes darlığı vs gibi farklo durumlar oluyormuş
Arasssmom melo23 bizim de süt alerjimiz var süt ürünlerini vermeye ne zaman başladınız ben cesaret edemiyorum henüz
redizepol1 melo23 Bende ilk önce yoğurt mayalayip verdim hemşire öyle demişti 3gün önce ek gıdaya başladı kızım. 3 gün boyunca verdim birşey olmadı döküntü felan. Sonradan çıkar mı ? Yoksa şuan için sorun yok mu
melo23 Arasssmom yoğurt denedim sadece bi sorun çıkmadı Şuan süt ürünü olarak sadece yoğurt verdim sebze ve meyveleri denedikten sonra yoğurt verdim ben daha lor falan denemedim
Arasssmom birhesap devlet hastanesinde takipli hastayız 6. Ayı dolunca yapılabilir demişti doktor devlet hastanesinde yaptırdık. Deri testi ve kan testi de istedi doktor
melo23 redizepol1 sonradan sanmıyorum o 3 gün içinde bişey olmadıysa verebilirsiniz alerjisi yoktur o zaman