seda2424 kızım 5 ay 5 günlük 10. Gün bugun eğitimin ve hala bazı zamanlar beni zorluyo🙄 doğdgndan beri hiç sallamdm en baslarda kendi kendne uyuyrdu snra memede uyumaya başladı uyumadan once karnını doyuruyrm güzelce altnı değştiriyrm ninni sölüyrm masal okuyrm beşiğine yatırıp pışpış yapıp sırtını oksuyorum poposuna patpat yapıyrm arada ilk 2 gün hemen alıştı uyudu ama snraaa cok agladı oldu zor sakinleştrdm kucgma aldım öptüm sarldmm emzik verdm yatrdm agladı memeye aldım uyumdan tam cektm emzk verdm yatrdm devam ettm pıspısa ama bazn cok zorluyo 1 saat cebelleşıyorum uyysun dıye cok agladı bgn mesela memede uydu bu sefer uyku saatı gecıyo delırıyo hala alısamdı tam mesela günde 1 kere mutlaka uyumamaya direnıyo memede uyumak istyo bende tıkanıyrm dıyem emzir uyut tek basına uyumayı nıye öğrensn daha ufack bebek sadece sana ihtycı var bu sebeple bırakp cıkmıyrm en azndn yanndan uyuyna kadr yanndym bilerek pıspısa alştrdm tek basında uyudugy oluyrdu cnkü cok zor şimdiden kolay gelsin🌸☺️