Selamlar, ekim ayında spinal sezaryen ile ameliyat oldum. Ameliyat esnasında çok başım döndü bir iki dk kalbim aşırı yavaşladı nabzım düştü yani sonra tansiyonum da düştü doktor buna normal dedi ama ilk doğumumda böyle bir şey yaşamadım. Ameliyattan çıkıp odaya geçtim birkaç dk sonra pencere kısmından sanki araba geçiyormuşta farı içeri yansıyormuş gibi oldu ama bunun pek imkanı yok yol ön tarafta kalıyordu hemde gündüz vaktiydi. O ameliyat gününden sonra gözlerim bozuldu resmen gözümde harelenme oluyor, aynı tonlara bakınca sanki orda bir kumlanma oluyor, beyaz duvara bakınca (yorgunken daha çok) duvar hareket ediyormuş gibi görüyorum. Beyaz led ışıklarda hareketleri sarkaç sallanırda onu çok görürsünüz ya sallanorken öyle görüyorum yeşil ağaçlık resimler de arada kayma oluyor gibi oluyor sürekli olmuyor, güneşte sol gözümün alt kısmı kasılıyordu baya bir yanağıma doğru gidiyordu ama geçmeye başladı o. Yüzüm de keza o gündem sonra uyuşmaya başlamıştı azaldı ama hala arada uyuşur hissederim ama acıda duyuyorum. Kaş kısmım akşamları bazı zamanlar ağırlaşıyor gibi oluyor yani resmen hayatım kydı. Bunlar beni yordu iki farklı doktor gözüme baktı ama her şey normal kafama çok takmaya başladım genelde yorgunken böyleyim ama acaba spinalden mi oldu? Kollarımda masada uyuştu demiştim bana uzattığın için dediler ama sonradan kollarımdaki sinirlerde hassaslaştı