semma007 Bebeğim doğduğundan beri asla 12 den önce uyumaz en erken 10 da yattı oda 4-5 gündür acaba erken saatlerde uyuyan bebek var mıdır bana hiç inandırıcı gelmiyor bebekler ne zaman kadar uyku düzeni oluşturur?
silaa66 semma007 kızım 9 10 da uyuyorr sabah 8 de kalkıyor gece emıyor ama ıh dıyor gozunu acmadan emer yatar 2 aylık ama
Mrvsmt2502 semma007 19. 20 gibi gece uykusuna yatırın sonra uyansa bile sırtını pışpıllayın uykuya devam ettirin uyandı diye almayın odadan çıkartmayın ışık açmayın öyle alışır. Kızımı en geç 21 de gece uykusuna yatırdım uyansa da uykuya döndürdüm hâlâ öyle gidiyor bi süre sonra uyanmalar azalıyor
kubra2608 semma007 benimki 3 aydan beri gece deliksiz uyuyor nadir kalmışlığı olur 😅uykucu kendisi 😅3 yaşına girecek akşam 1 gibi yatıyor
Arzumirac38 silaa66 benm oglum da 3 buçuk aylık akşam 8/8.30 da uyur geceleri acıkınca uyanır sabahları da ⅞ gibi sabit uyanması yok
aysuuyenihayat silaa66 onca saat nasıl uyuyo maşallah dedim🧿🥹 benim kızımda 2 aylık 9-10 gibi yatırırsam eğer 2-3 te mutlaka fıldır fılfır açıyo gözleri bidaha da 3-4 saat uyumuyo
barlasseymahasann silaa66 gece emdiği zaman gazını çıkarıyor mu benim oğlum da 2 aylık ama çıkartmıyor bazen çok uğraştırıyor
Misssitare 20.30 da uyudu ama erken kalkıyoruz bugün 6 da kalktık mesela. 7 de kalkmaya alıştırmıştım son zamanlarda 6-7 arası uyanış
Kadifemsii semma007 büyüğüm 3 yaşında hep 12 de uyurdu naparsam yapayım erken saate çekmemedeyim uykusunu . Yaklaşık 1 yıldır 9.30 10 arası uyuyor gece uykusuna sabahta 10 da uyanıyor şimdi küçüğüm 1.5 yaşında bi süredir gece uykularında sıkıntı yaşıyorduk defalarca uyanır uykuya direnirdi birkaç gündür gece 11 de uyuyor ve Geceleri uyanmıyor çok şükür . Buna şükür ediyorum daha nolsun 😂
Prensesannesi32 semma007 4 ay 5 günlük doğduğundan beri en geç 9 bucuk oluyor normalde 9 da uykuya geçer
nazlii1_ Prensesannesi32 bizde öyleyiz 9.30ta beşiğinde uyuyor gece 1de kalkliyor 4te ve sabah 5-6-7 arası değişiyor uyanır ama bazen değişiyor saatleri tekrar uykuya geciremiyorum illa emcek. Zaten daha 4 aylık zorlamıyorum emzirip tekrar uyutuyorum
silaa66 Leylaq yok kız ne yapıcam 😂😂 uykucu dogdugundan berı uykuyu cok sevıyor bır gun bıle uykusuz oldugumu bılmem
Elifkzlcn semma007 13,5 aylık oğlum 9 da yatıyor sabah 6,30 da kalkıyor 30 aylık oğlum akşam 9,30 da yatıyor 8 8,30 civarı kalkıyor
semma007 silaa66 sizde mi oyleydiniz acaba küçükken genetik mi diye düşünüyorum ancak genetik değil sanırım
GokceMom_ silaa66 Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh. Nazar ayeti okuyayım da nazar degmesın bebişe masallah ne guzel bnde uykuyu ozleyenlerdenım 🥰🤲
starwomen semma007 kızım az önce uyudu 1 yaşına kadar akşam 19.30-20.00 arasında uyuyordu.1 yaştan sonra kendi isteğimle 21.00 a çektim ve asla dayanamıyor
Havva97 Benim oğlum da 9da uyur sabah 2 aylıkken 11 buçukta kalkıyordu şimdi 4 aya girecek 8 buçukta uyanıyor biraz oyun oynuyoruz geri yatıyor Arada gözü kapalı emmeye kalkıyor tabi
papatyam-34 semma007 oğlumun uyku düzeni doğduğundan beri aynı maşallah diyeyim 8 buçuğu geçirmez hatta 8 de başlar huzursuzluğu uyumak için 🫠