Dondurmalikahve Hayallerhayatolsa 16 jant bu canım kız 3 tekerli sandım deme bak ldldkd arkasında küçük tekerlek olsun ya
Hayallerhayatolsa https://www.hepsiburada.com/quato-16-jant-cocuk-bisikleti-p-HBCV000044V55Z Bundan mı sürer yan destekleri var ögrenşr
Dondurmalikahve Hayallerhayatolsa Evet benim baktıklarım hep böyle 107 108 cm arası oğlum boyu yeter mi yoksa seneye küçük mü kalır sürer galiba panda bisikleti var bebeklikten kalma onunla uçuşa geçiyor dldkkd
Hayallerhayatolsa Dondurmalikahve sen bundan al hep sürer benim 13 yaşındaki oğlumun bisikletine bundan kızımınkide 9 yalında sürüyor.
Kadifemsii Dondurmalikahve olur bence benim kıza oluyorsa 😂 16 jant alın bence yoksa küçüğü de aşırı küçük olacak çocuğunuz için
Tatlican Dondurmalikahve Evet canm bende oyuzden en küçüğünü almadm .katdesimde 2.boyutunu aldi kızı 2bucuk yasinda olmasina ragmen
Dondurmalikahve Deletedmom_109 Kafam karıştı 16 alsam az mı kullanacak. Gönderi çok iyi ama 17 yı düşünmeye başladım şu an.
Deletedmom_109 Dondurmalikahve denesin bence almadan önce bir deneyin baktınız olacak gibi değil 16 alırsınız