Fndkurdu Bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı yani crp si yüksek çıktı antibiyotiğe başladık başına gelen var mı aynı zamanda ateşimiz var
Ayseyayla Fndkurdu benim bebeğimizde de oldu temmuz başında bizim ki 32 çıkmıştı ilk 3 gün 40 lardaydı ateş 41 bile olduğu oldu zaten doktor uyarmıştı 3 gün yüksek ateş olur diye sonra ateş düştü antibiyotiği 7 gün kullandık sonra çok şükür iyileşti
Niloya_ Fndkurdu Çok yüksek değilmiş evde antibiyotikler geçer hemen inşallah benim kızımın 160 çıkmıştı hastaneye yattik
Acan62493 Fndkurdu evet 1yaş alti olunca enfoksiyon kotu etkiliyor İnsallab cabucak iyilesir Şuan evdemi tedavi ediyorsunuz?
Niloya_ Fndkurdu 11 aylikdi enfeksiyon olduğunda maalesef hastane süreci daha zor 🥲 çabucak toparlar inşallah emiyorsa sarımsak yutun sizde üstünüzde geçer Geçmiş olsun
Melis1706 Fndkurdu olabilir cok gecmis olsun cocuklar hasta olmasin ya bebim canim acio onlari oyle gordukce valla
Fndkurdu Melis1706 ay sormayın gerçekten önceden bebeğim olmadan öncede içim giderdi böyle görünce şimdi kendim çocuğum da görüyorum Allah’ım küçücük bedenleriyle savaşıyorlar