Yarın 60. Gün aile hekimliğinden çağrılmadım aradım , aşılar 20 li oluyormuş açıldıkça çağırıyorlarmış. Bir ya da iki hafta sonra çağrılabilirsiniz dediler bana biraz garip geldi?
Bgcvn canım ilk defa Böyle birşey i senden duydum öyle saçmalık mı olur ya .ozaman niye 2.ay aşısı bu aşının adı . 20 li oluyor açılmaz nasıl birşeydir ala ala 🤷♀️ Ya bilemedim ki bi sen git dr veya başka sağlık ocağı ile arka konuş veya git orda yapsınlar misafir olarak kaydı açsınlar . Olmadı bence ben olsam sağlık müdürlüğünü felan arardım . Hani herşeyin vakti vardır aşının felan diye düşünüyorum.
Bgcvn bizede öyle demişlerdi kimisi 2 ay 15 günlükken falan yaptırdı o aşıyı o sebepten. Sözde sadece çarşamba günleri iki üç haftada bir yapılıyormuş o aşı 😒 Benim eski sağlık ocağımda biz zorla gidiyorduk nerdeyse çağırmıyorlardıda 😀
Bgcvn Canım bizimde 2 ay 1 haftalıkken oldu aşı toplu geliyormuş sayıya özel aynı gün ondan kaynaklanıyor.
Bgcvn bana her gittiğimde bir sonraki aşının tarihini verir su tarihte gel diye.sadece verem alışında Arıycaz dediler bir gün önceden aramışlardı.2.ay aşısını da tam gününde olmuştuk
Bgcvn evet bizde 2.ayı dolduktan 3 gün sonra çağrıldık toplu yapılıyomuş
Bgcvn biz ilk ay alışını yaptırdık dün bize 2 ay sonraya gün verdi bu gün mutlaka gel geçince olmıyor dedi
Bgcvn bizim hemşiremiz aşı kartına yazıyor geleceğimiz günleri aramıyorlar geç gidersek aşı gününü geçirirsek arıyorlar Mesela kızım 6 Nisan’da doğdu 6 mayıs yazdı diğer aşısını onu olduk sonra 11 haziran yazdı aşısını şimdide 6 temmuzda kontrole gideceğiz genel kontrole
Bgcvn bizimde temmuz 3 de 2 ayımız doluyor saglık ocagındaki hemsire 5 bebek olmadımı acmıyoruz asıyı ayın 10 na kdr yaparız arayın dedi 🤔 heryerde ole galiba bende anlayamadım kendi cocuk doktorumuza sordum olabilir sorun olmaz birz gec olması dedi
Arkadaşlar cevap yazabilir misiniz lütfen :(
[bilinmeyen] İşin aksi bugün bizim ebe ilişik kesiyor. Başka biri gelecek onun yerine endişelendim arada kaynamasın çocuğumun aşısı :(
Aramızda ebe veya hemşire yok mu acaba onlar daha iyi bilir
Bizimde bugün doLdu ikinci ayımız ama aşımız 2 hafta sonra randewumuz
Bizde yarın 2 aylık oluyoruz, 5 temmuz da aşımız var bizide toplu halde cağırdılar .
[bilinmeyen] Ay içimi rahatlattınız. Adınızdan anladığım kadarıyla hemşiresiniz. Peki bu aşı için dikkat etmemiz gerekenleri de söyler misiniz bize :) Bilip gidelim
[bilinmeyen] Çooook teşekkür ederimm