Selinoran Kızlar merhaba 7 gün oldu sezeryan olalı sütüm az geliyor bebeğime takviye olarak mama ver dedi doktor hem emzirip hem mama verip hem emziriyorum sütümün gelmesi için ne yapabilirim
Asmilik1 Selinoran lactamil var içecek al onu nesface gbi sabah akşam ilk başta 10 gün iç sonra sütün gelince bire düşürsün sütünğ koyulaştırıyor ben sadece sabah ve gece yatarken mama veriyom mesala lactamil biraz pahalandı ama degiyor
NoOne Selinoran sık sık meme teklif edip emzir. Sütün gelmesi arz talebe bağlı. Mamayı lütfen biberonla değil kaşık biberon, şırınga vs gibi şeylerle verin ki biberona alışıp memeyi reddetmesin. Gerekirse saatlerce memede dursun ama sizi emsin ❤️
Temmuz5_ Selinoran kesinlikle sağım yap ve doktor bana da bir vitamin vermişti onu kullanmıştım doğumdan 6 saat sonra bende sezaryen oldum hamdolsun ki sütüm geldi ve sağım yapıyorum emziriyorum şu an iyi durum da sütüm Previt positive lact vitamin buydu
Leylaq @Selinoran bestlak diye süt artırıcı damla var onu kullan birde sağma makinesi alın sağım yapın işe yariyor