Fatmannny Kızıma bugüne kadar market yoğurdu yedirmedim Antakya’ya taşındık burda ne markette süt bulabiliyorum ne de dışardan inek sütü hazır yoğurt da yedirmek istemiyorum bana önerebileceğiniz doğal satılan yoğurt markası var mı
Honki_Ponki Fatmannny Bimde günlük sütler var onlarla yapa bilirsin yogurt canım cam kovonozda olanlar var peynir reyonunda
Tabaktakalansonkofte Fatmannny canım dağlı marka yoğurt var ev yapımı gibi temiz içerikli tadı da aynı ev yoğurdu gibi
RRaahimee Fatmannny şok markette yeşil paketli yoğurt mayası var diyorlardı geçen gün postta görmüştüm bı bakın isterseniz
Fatmannny Honki_Ponki bulamıyorum marketlerde hiç bir şey yok onu alsam neyle mayalicam maya da sıkıntı her markete gittim dün bugünde gidicem
Honki_Ponki Fatmannny ya mayayı yine market yogurduyla yapcan yada e bebekteki probiyotik mayasından bimde şişe içinde günlük süt yazıyor zaten mavi ablemli biri biride gold ablemli bir litrelik şişelerde satılıyor
Fatmannny Esrailkee mahrumiyet bölgesindeyim ebebekte yok malesef bir gidip bakayım tekrar marketlere
Fatmannny Honki_Ponki probiyotik mayası buldum denicem bakalım olur inşallah ya e bebek vs yok burda doğru düzgün market bile kalmamış
Fatmannny Honki_Ponki yaptım şimdi taş gibi oldu ama sünüyor sünmesi normal mi acaba yedirebilir miyim böyle
Honki_Ponki Fatmannny sönüyor derken nesi sönüyor"yogurdun mayasımı ? tuttuktan sonra zaten sorun olmaz