minel_gms Devlet hastanesinde spral taktircam ama nereye gitmem gerekecek randevu almama gerek var mi
teachermom07 minel_gms kadın doğuma gitmeniz gerekli fakat hangi şehirde yaşıyorsunuz ve randevu almama gerek varmı diye soruyorsunuz merak ettim gerçekten biz büyük şehirlerde yaşayan insanlar randevu almak isteyip asla boş yer bulamıyoruz mecbur özellere para ödüyoruz 🥲
bayankitapkurdu teachermom07 talep oluşturuyor musunuz? Çünkü ben de hemen bulamıyorum ve talep oluşturdum 1 en geç 2 gün içinde randevu alabiliyorum.
minel_gms teachermom07 bizim burda da randevu zor bulunuyo ,ama bı ara direkt aile planlamasına git denildi
teachermom07 bayankitapkurdu bir iki kez dediğiniz şekilde randevu bulmuştum fakat genel olarak randevu alınmıyor çoğu bölüme
Defnesa Ankaradayim bende kolay buluyoruz randevuyu hastane çok olunca ve evet önce kadın doğumdan randevu alın onlar adetken gel diyip kan alıyorlar gebelik varmı diye kontrol amaçlı sonra gidiyorsun adetken takıyorlar
Bedis- Defnesa Adet olmadan takılmıyor mu. İlla adet dönemimizi beklememiz gerek bende taktırmayı düşünüyorum ama