Senden-bokolmaz Kızlar oğlum 18,5 aylık bı iki defa klozwte oturttum çiş yapmadi ama büyük tuvaletini yapmak üzereyken bezini tutup çiş diyor sonra yapıyor sizce hazır mı?ben normalde iki yaşını bekliycektim ama böyle yapınca acaba hazır mı diyorum sizce
bisenakillisinzaten Senden-bokolmaz bence deneyin hatta siz kesin karar verirseniz bence bırakabilirsiniz. Kaç saatte bı doluyor bezi?
Hbora Senden-bokolmaz merhaba çok deneyimli bi anne değilim ama benimde bebeğim 17 aylık bezini çıkarıyo kaka diyo kaka yapınva geliyo bitti diye çiş diyo pipisi gösterip oyuncak tuvalet aldım hevesime doktor kontrolümüz vardı doktora sordum çok iyi başlayabilirsin dedi bende 2 yaş beklicektim ama gerek yok sende hazırsan öğretebilirsin dedi haftaya memlekete gitcez eğer çok yormazsa beni orda bi denicem yada dönünce kesinlikle başlıcam doktorumuz bezle oturttur korkmasın çıplak oturmasın tuvalete demişti sizde deneyin isterseniz:)
Senden-bokolmaz midekoruyucu beze yaptı çünkü o an yapmıştır diye düşündüm ama söylediği an yapmaya başladı yüz ifadesinden anladım
Arya060222 Tek başına bunlar yeterli değil diye biliyorum yine siz bilirsiniz ama kaka çiş söylemesi gerekiyor sabah bezi kuru uyanması gerekiyor vs. Gibi
Senden-bokolmaz Arya060222 çiş diyor her banyoya gittiğinde klozeti gösteriyor çiş diyerek bezini cekistirme ve yaptığında da göstermek gibi şeyler var
bombacimulayim Arkadaşlar ne kadar nankörsünüz(?) biz şahlanıyoruz tamam mı vatan bölünmez ezan dinmez bayrak inmez Kudüs düşemez cart curt… eğer isyan eder de düzene karşı çıkarsak kadın kadına evlenmek zorunda kalırız bilmiyor musunuz? Neyse Berlin’den selamlar
Senden-bokolmaz Hbora evet çıplak oturmamisti ilk oturttgumda bana yapıştı bı iki derken en sonunda oturmuştu bez olmadan şimdi en iyisi bı deneyim olmazsa iki yaşını beklerim teşekkür ederim ❤️
Balbebeginannesiiii Senden-bokolmaz sabah kuru kalkiyor mu bezden rahatsiz oluyor mu benm kizimda 18 aylik ogrendi hemde 3 gunde okdr hazirmiski ben gec kalmisim sabahlari kuru kalkardi bezletmek istemezdi kendini suan 19 ay 21 gunluk cok sukur iyi gidiyo
Senden-bokolmaz Balbebeginannesiiii kuru kalkmıyor ama onun dışında bezinden rahatsız olma tuvaletini yaparken haber verme var bu da 15 aydan beri var bizde ama erken diye başlamak istememistim
midekoruyucu Senden-bokolmaz beze yaptıysa wc diye zorlamayın derim. Ben bezi bırakmaya hazır olduğunu kuru olan bezlerden anladım. Mesela sabah kalkıyor bi bakıyorum bez kupkuru bi kaç defa böyle olunca gün içinde takip etmeye başladım. Mesela parka gidip geliyoruz bez kuru oluyor. Demekki dedim hazır. Başladım eğitime
Balbebeginannesiiii Senden-bokolmaz bence bi deneyin bzde deneyelm diye ciktk yola oyle benm kizim gunlerce haliya koltuga flnda yapmadi coktan hazirmis aslinda sizde deneyin sakin yaklasn ama bu hepsnden onemli