Yavrum_veben2 Kızlar blokajları kaldırma tıkalı çakraları açma vs tarzı işlem yaptıranlar varmı bunlar gerçekmi fAydasını gören varmı manevi anlamda zararı varmı ..
Yaseminazizbebek Yavrum_veben2 bu insanı geçmişe götürme gibi bişey miydi acaba öyleyse Instagram da gördüm ciddi ciddi gidiyorlar di yaşıyorlar di o anı bende isterdim
Alp-kusum Yavrum_veben2 Böyle şeylere hiç bulaşmayın hep yalan yanlış aldatmaca manevî olarak bir faydası yok artı zararı var, misal bazı sayılar falan oluyor sulara okuyorlar çok sıkıntılı durumlar detayına girmeyeceğim araştırın görürsünüz
Deletedmom_109 Ben böyle şeylere tam inanacam bir gülme geliyor 🥹 inanmadığım için işe yaramaz geliyor 🥹 ama üstte kalsın
Yavrum_veben2 Deletedmom_109 teşekküre ederim yinede bilgi edinmek istiyorum gerçekten faydasını gören varmı yada alakası yokmu
Yavrum_veben2 Alp-kusum sanırım bilginiz var biraz peki bu ünlü astrologların yaptığıdamı aynı şey doğum haritasına vs bakıyorlar gelecekler alakalı ön görü vs tarzı şunu yap bunu yapma gibi çıkmazdayım …
Alp-kusum Yavrum_veben2 onların yaptığı falcılık gibi bir şey ve haramdır. İslam’da yasaklanmıştır, bu tür şeylerle amel etmek imandan alıkoyar size tavsiyem yanaşmayın