Omeruraz Anne0312 biz en son 6,5 aylıkken kontrole gittik o zaman 75cm 8800 gr gelmişti şimdi 8 aylık oldu boyunu kendim ölçtüm doğruysa 80 cm geldi ama kilosu biraz gitti sanırım zayıflamış geliyor gözüme
Anne0312 Beraninannesii masallh benim kizce minyon sevdiği şeyleri güzel yiyir ama değişik tatlara pek açık degil
Beraninannesii Anne0312 Bizimki iri bir bebekti zaten 😇 Yemek yemeyi de çok sever maşallah diyim önüne ne koysam severek yiyor birtek tarahana çorbasını sevmez😇 Anne baba boy kilo da epey etki ediyor 🤗
Anne0312 Beraninannesii eşim ve bende okadar iri yarı degiliz dediğiniz doğru olabilir genel alakalı .😊
O1Anne Anne0312 10 aylık 7.100 Gr kilosu çok az geliyor bana bu durumdan dolayı çok kafaya takıyorum 🥺
Canyavrum O1Anne günlük neler veriyorsunuz, miktar olarak ne kadar yer annesi.bizde aynı durumdayız.ama disten dolayı geri verdik biz .o yüzden geri toparlansın istiyorum
ikicocukluAnne_ Anne0312 2 buçuk yaşında oğlum 13 kilo 98 cm bişey yemez belli şeyleri yer doğdu doğalı iştahsız oluruna bıraktım artık bende biraz boyu uzun ondan takılmıyorum