Derya-28 Merhaba anneler ne yaptıysam 2 ay 11 günlük bebeğime emzik tutturamadım tavsiyelerinizi alabilirim bu konuda siz nasıl tutturdunuz.
Mirac-Asaf Derya-28 benim wee aldım tutmadı damaklı sevmedi philips avent aldım tuttu ama bazı bebeklerde tutmaynca tutmuyor çevremde var
Seren-karan Derya-28 benim oğlum da zorla tutmuştu phılıps avent aldım tuttu şimdi onsuz uykuya geçmiyor
cigdem- Benimde bebeğim ilk zamanlar tutmuyordu marka fark etmiyor bence. Ben baby Plas almıştım ikinci ayından sonra uykuya geçiş sırasında memeden ayirdigim zaman hemen ağzına emziği veriyordum. Öyle öyle aldı alıştı
Derya-28 @Mirac-Asaf @Seren-karan @cigdem- We baybi aldım avent aldım damaklı denedim anne memesine yakın yuvarlak uçlu denedim hiç birini tutmuyor siz herhangi tatlı bişeye batırıyor musunuz ya diyorlar ki tatlı bişeye batır tutar. Ben gaz damlasını damlatıp verdim bi kaç kere tadı gidince atıyor ağzından emzik emmeyince hiç bişey yapamıyorum sürekli meme istiyor bir de gazlı bir bebek ne yapcam bilmiyorum.
Seren-karan Derya-28 biraz sabır edip o attıkça siz ağzına verceksiniz herhangi tatlı flan sürmedik biz uyutacağım zaman ağzında tuttum elimle dalınca tutuyor zaten önce böyle deneyin bence
zeynepugrl Derya-28 ay benim bebeğimde aynı ne yaptıysam tutmadı öğürüyo birde sürekli emmek istiyo dışarı bile çıkamıyoruz