Cihangr Freud bende şurda bekliyim hani çok uçuk fiyatlı olanla normal fiyatlı olanın farkı ne bazılarına öyle fiyat yazmışlarki diyorum heralde bebeğe bu yediriyor
aselrigel Freud ebebekte joie mimzy XL ben çok memnunum tabi fiyatı 600 tl durumunuza göre alabilirsiniz farklı fiyatlardada var
Ozge_AyazEfee Freud baby force 👍🏻 hem mama sandalyesi hem de masa ve sandalye olarak kullanılıyor. Biz masa ve sandalye kısmına geçtik bile, çok tatlı duruyor 🥰🥰 hem portatif hem kullanışlı. Biz aldığımızda fiyatı uygundu 79 TL sanırım ama şimdi artmıştır tabi.
basak__333 Freud ben fisher Prince in mama sandalyesini aldım A101 e indirime girmişti piyasada 450lira orda 300du. Acelen yoksa takip et oralardan Temin et derim çünkü çok sağlam ve kullanışlı hemde uygun 👍🏼☺️
Freud Ozge_AyazEfee https://www.civilim.com/baby-force-mama-sandalyesi-mavi-7351-mvi?gclid=EAIaIQobChMIv8bzkvvx5QIVw00YCh1g1w1AEAQYAiABEgLn1PD_BwE Bu mu 😊
Ozge_AyazEfee Freud https://m.trendyol.com/baby-force/baby-force-minderli-mama-sandalyesi-gri-p-4193879 Bizdeki bu 🤗
pamukkuzum Freud ben e bebekten aldım 75 tl olanını içine de minder aldım 20 liraya çokta memnunum ne bileyim diğerleri bana çok mantiksiz geliyor arkadaşım oğlu yaşına girdi mama sandalyesine oturmuyor bile 3 5 ay için ne gerek var bilemiyorum
Sevaslan01 Hepsı burada da Kanz marka ındırımde 130 TL aldım çok kalıtelı 😋henüz kullanamadık ama 🤪oğlum 2,5 aylık
Freud Herkese çok teşekkürler tavsiyeleriniz çok kıymetli benim için hepsini araştıracağım. Belirli bi bütçe yok aslında hangisi kullanışlı ise o 😊
Babe Freud Joie Mimzy LX kullaniyoruz cok memnunuz.3 farkli kademe yatis pozisyonu var.Kizim buyudu artik 6 ayliktan beri kullaniyoruz.Sadece yemek icin degil ben is yaparken yemek yaparken hep orada zaman geciriyor.Cunku yere otursun kendi kendine oyuncaklariyla oynasin tarzinda bi bebek degil hep etrafi kurcalama pesinde.Ben de mama sandalyesiyle rahat ettim.Bu gibi kriterleriniz varsa rahat konforlu tercih edin ama sadece yemek yediririm uzerinde zaman gecirmeyecek derseniz ikea antilop isinizi gorur.
Farahzeynep Freud ben ebebekten aldım, 129 tl idi, ileri de bozulup aktivite masası haline geliyor, ayakları da gayet sağlam. Odadan odaya taşıyorum, iyi ki pahalı almamışım.