AdenLinaa Günaydınlar kızım 10 ay 5 günlük pazar günü denize gitmiştik ve kızım suyu çok sevdi birazda su yuttu haliyle zaten reflümüz var dün geceden beri su gibi kusuyor ama öyle çok sık değil enfeksiyon olabilirmi?
Tatlimomy AdenLinaa geçmiş olsun usutmus olabilirr özelikle ilk defa denize giden bebeklerde bu durum çok rastlanıyor Varsa ağrı kesisi ateş düşürücü veya soğuk algınlığı ilacı kullan derim
Yaseminazizbebek AdenLinaa 3 hafta önce bizde götürdük oğlumu ilk kez eve geldiğimizde yemek yedirdim birden mutfağa geldi öğuruyor kusmaya başladı bu yaşa kadar hiç kusdugunu görmedim çok korktum oda titredi baya ilk kez kusunca doktora götürdüm hemen denize gittimizde demisdim güneş var ve tuzlu suda yutmusdur dedi ondandır dedi doktor
Tatlimomy AdenLinaa Bizde geçen aylarda bu sorunu yaşadık Bir kaç gün değil hemen ertesi günü bunu yaşadık Doktora gitigimizde usutmus dedi ve denizden olabilirmi dediğimde yüksek olası dedi cunku bu yaz ayında ne üşütme si ev mahşer gibi zten BuyuDen sizinde sanırım denizden olmuş olabilir
AdenLinaa Yaseminazizbebek ama benim kızımın belirtileri eve gelir gelmez başlamadı pazar gittk Salı günü akşamı başladı
Miniktirtillarim AdenLinaa üşütmekle alakali değil pek. SALGIN VAR. Daha ne kadar nereye yazsak bilemiyorum. Sokakta yürürken 10 kisiyi cevirip sorsaniz eminim onlarda bu durumu yasamistir. Ya ishal kusma ates ayni anda vuruyor Ya da birisi tek basina vuruyor. Cok kusma durumunda serum sart vucut cok su kaybediyor. Prebiyotik sart.
AdenLinaa Miniktirtillarim ya dün iki kere kustu sonra 3-4 saat kustu uyudu uyandıktan bir iki saat sonra
AdenLinaa Miniktirtillarim Şuan ishal başladı çocuk doktorunamı sıra alıp götüreyim yoksa acildenmi giriş yapmalıyım acaba?
Miniktirtillarim AdenLinaa acilden gösterin cocuk dr gitsenizdr kan idrar istecek acile gitsenizde. En azindan acilde serum takiyorlar ve sonux daha hizli cikiyor.
AdenLinaa Miniktirtillarim gittim canım şurup verdiler hem ishal hem kusması için sabah öğle akşam kullan dediler şimdi geldik kızım uyudu hemen uyansın vericem ilaçları