ssunacicek Kızlar bebeklerde ki süt alerjisinin belirtileri tam olarak neler yasayan bilen var mı acaba ?
AA201207 ssunacicek kanlı mukuslu kaka, karın gurultusu, gürültülü kaka, aşırı gaz, egzama , geçmeyen pişik , geçmeyen konak, huzursuzluk , kilo alma problemi, gelişim problemi, hırıltılı solunum. Bunlardan birkaçı olması yeterli teşhis için
Senametinn Kakada mukus ve kan, yüzünde özellikle ağız kenarı kırmızı lekeler, hırıltılı nefes, sürekli ıkınma,gürültülü kaka vs
ssunacicek Senametinn leke ve kan yok gerisi varr anne mamayı bıraktım bi iki haftadır sadece anne sütü mamayı bıraktıgım gün başladı sıvı gürültülü kaka var arada hırıltı olyo bırnundan mukısta bi kere oldu
tulay-473 bizim cildimizde herhangi bir belirti yoktu hırıltılı nefes ve gürültülü kaka günde 9-10 kere.. ve en önemlisi 3 ay boyunca sıfır uyku mutsuz bir bebek 😏 çok şükür çözdük alerjik mama ile
ssunacicek AA201207 eşimi ve cevremi nedense ikna edemiyorum bu konuda ben çok pimpirik işim şaka gibi yaaa
Senametinn ssunacicek siz yediklerinize dikkat etmelisiniz. Süt ve süt ürünlerini birkaç hafta kesin. Çok zor oluyo bizler için beslenmesi ama rahatladığını göreceksiniz.
AA201207 ssunacicek alerji ciddi bi durum eğer gerçekten varsa. Pimpirik olup olmamak birşey değiştirmiyor. Doktora gitmediniz mi var veya yok birşey desin herkes ona göre ikna olsun 🙂
Symugr ssunacicek bizim de süt ve yumrta alerjmız var 4 aydr diyetteyiz kusma şikayetimizle gittik mukuslu kaka da vardı. Herkeste aynı belirtiler olmayablyrmuş bz hic kakada kan görmedk ama sğt alerjımz cıktı ve cok kustugu için bebegm kılo alımı cok azdı. Hala diyetteyiz mutlaka doktora gdin gecmiş olsn
ssunacicek AA201207 bu gün kalca muaynesi için gittik orda resmini gösterdim söyledim bunlar bnlar var diyee oda kakafa kan görürüse meme emmesse iştahsızlık olursa ozamn tahlil ver iyi görünyo suan diyo doktorda
Aryamlinamom Symugr merhaba geçmiş olsun kusması nasıldı mesela fışkırır gibi mi yoksa az az her emmeden sonra mı