Mkrmemr Merhaba kızlar 3aylik oğlum var sünnet yaptırmayı düşünüyoruz bu aylarda sünnet yaptıran varmı ne zorluk yaşadınız şimdiden stres başladı 😊
Sadiyealp Mkrmemr biz cuma gunu yaptirmayi düşünüyoruz 2 ayligiz ayni korku bendede var nasil olucak durdurabilecekmiyim 😣😣
KudZey Mkrmemr aynı dert bizde de var.hafif de narkoz veriyorlarmış ben de bölgesel uyuşturma istiyorum ama narkoz bişi olmaz diyorlar.benim oğlum da 3aylık olcak bi haftaya.sünnet öncesi aç da bıraktırıyorlarmış sadece anne sütü alıyo oğlum nasıl dayanır açlığa.hepsi dert oldu bende.nasıl yapıcaz bilmiyorum
Aselyigit Mkrmemr bizde 3 aylıkken yapmıştık çok şükür abartılacak kadar sorun yaşamadık. Bana kalsa doğumda yaptıracaktımda doktor bekle dedi😂 krem ve fitilini verirsen sıkıntı olmaz. Sadece idrarını yaparken yanma oluyor bir süre onuda normal karşılamak lazım.
NurCelik Mkrmemr biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık hiç sorun olmuyor dönmeden yaptırırsanız daha iyi olur ilk gün biraz huzursuz oluyorlar onda da calpol veriyorsunuz zaten biz bardak koyduk çok rahat ettik bize doktor kaka yapmadığı sürece sürekli bez değişimine gerek yok dedi dikişli olduk 2 haftaya yaklaştık iplerinin ikisi kaldı sadece maşallah tam zamanında yaptırdık şimdi dönüyor tutamıyoruz valla bir an önce yaptırın çok rahat edersiniz valla büyütüldüğü gibi değilmiş 😅
deryata Ben 40 I çakmadan yaptırmıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Pansumanını yapıp bezini sık sık değiştirince daha da iyi oluyor.
Eelmas 3ay 13günlükken yaptırdım iki gün sızlanması ağlaması sürdü sonrasında geçti şimdi 4aylık 4günlük
ArjenUmut Bende 4 aylıkken yaptım bir iki gün sizlandi ama geçti çok şükür :) fitil kullanmadım ağrı kesici sürüp kullandım sadece. 2.Gün biraz fazla ağladı ama ağrı kesicilerle idare ettik.sukur sonra geçti :)
Deletedmom322 KudZey ben de yeni yaptırdım, 3 ay 20 günlüktü. Sadece pipisi uyuşturuldu narkoz vermediler ve uykusunda yaptılar benim yanımda. Aç da bırakmadık, emzirdim uyuttum yaptılar, çok şükür şu an iyi. Salı günü kontrolü var her şey yolunda 👍
ArjenUmut KudZey biz evde sünnet ettirdik. Hastaneye gittik önce çocuk cerrahisi sünnet için oda yok hastane oda ayarlasın arayacam sizi dedi. Oğlum 4 ay 9 günlüktü şimdi 6 ay 2 gün ve doktor hala aramadı :) kayinbabamlar sunnetciyi aradılar sadece pipisinin etrafını uyuşturdu sonra kesti :/ çok şükür uzun sürmedi küçük oldukları için bikac gün sürüyor bende çok korktum ama o kadar korkulacak bişey yokmuş 2 gün sadece :)
afra_orhon87 4 aylık yaotirdik şuan 1 hafta oldu sadece 2 saat sıkıntı oldu sonrası çok rahat inanın bana ve hiç korkmayın cerrahimiz çok iyi biriydi Fethiye'de olan varsa ismini verebilirim
Bellaciao Bizde üç aylıkken yaptırdık ilk günümüz biraz zor geçti iki günde iyileştik çok şükür bende baya stres yaptım nasıl olacak diye ama küçükken bilmeden olması çok daha rahat 😌 aç tok bişey denmedi lokal olarak iğneyle uyuşturuldu krem sürdük bi hafta zaten çok küçük oldukları için iyileşme süreci çok hızlı oluyo üç dört gün iki tane bezi üst üste taktık Ortasını delip karton bardak yerleştirdik bez değip canını yakmaması icin çok sık altını değiştirdim enfeksiyon kapmaması için rahat geçirdik o süreci çok şükür 😅
Zarifokur Mkrmemr hiç bir zorluğu yok hele bezli olanın ilk gün ağlıyor ilk çişinde sonra geçiyor zaten doktor krem ve ağrı kesici veriyor benim ki 2 ay 12 günlükken oldu 😂