Boomer Selam Anneler 👊🏼 Rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıranlar ve yaptırmayanların araştırmalarını fikirlerini merak ediyorum 🤨
Nacikkk Boomer benim fikrim bebekler için halihazırda olan aşılar yaptırılmalı tartışmaya kapalı bir konu olmalı ben yaptırdım 2. Dozunuda haftaya pazartesi yapacaklar
Merveio14 Boomer bende ilk dozunu yaptırdım yaptırma sebebim bir gün acildeyken doktora sormuştum yukarıda yatan çocukların çoğu rota virüs ihmal etme sakın muhakkak yaptır dedi o an endişelendim Allah korusun öyle bi durum olsa ve yaptırmamış olsam vicdan azabı çekerim sonuçta yıllardır kanıtlanmış bişi aksini iddia edemeyiz yaptırmanızı öneririm şifa olsun inşallah tüm bebeklere
emineberill Benim bebeğim 4 aylık onların belirli süreleri var ben yaptırmadım yani çevremde bebeği olan yakınlara sordum yaptırmamışlar bende yaptırmadım ama keşke yaptırsaydım diyorum çünkü bebeğim ishal olduğunda veya rota virüsünde falan daha direncli olurdu ama tabi doktorumuz kesin bişey demedi yaptırmayıp hafif atlatanda var veya ağır geçirip hastaneye yatış yapanda var dedi yani bunu bilemeyiz sizin karariniz demisti ama.keske yaptirsaydim ben süresi geçmiş bizim
Hndealnathn 10 yaşındaki oğluma da yaptırmıştım 2.5 yaşındaki kızıma da yaptırdım ben yaptırılması taraftariyim
Boomer Merveio14 ayyy.. Allah ım bütün bebekleri korusun 🙏🏻 Gerçekten ürperdim üzüldüm. Teşekkür ederim canım , yaptırıcam ben de 🙏🏻 inşallah.
nehiradaveannesi Boomer bildiğim kadarıyla özel aşı olarak bi rota bi de menenjit var rotayı 2 doz olarak yaptırdık ki iyi ki yaptırmışız oldukça yaygın artık herkeste
Busra986532 Boomer eşimin kuzeni yaptrmadı 10 gün hastanede yattı. Ölümden döndü. Burada bir kadın yalvardı tüm annelere rota aşısını yaptırın diye yakınını kaybetti ve kuzenine de bulaştırmış o da en son hastanede demişti o da vefat etti mi bilmiyorum. Dua istiyordu. Çevremde ölümden dönen bebekler oldu zehirli ishalden. Kesinlikle yaptırın
Araymom Boomer Bir arkadaş post açmış rota virüsü olmuş çocuğu ateşi düşmüyor diye . Ordan siz hesap edin riske girmeyin yan etkisi olmayan bi aşı
Merveio14 Boomer yaptır Canım şifa olsun inşallah. Aşıdan sonra bnm kızımda böyle bi nazlanmalar mızmızlanmalar 10 gündür böyle. Canı sağolsun çiçeğimin 😍
Themom_ Boomer Allah nasip ederse yaptıracağım tıbbın ve doktorun önerdiği her şeyi imkanlarımız doğrultusunda yaptırırım yani
Ayssss1 Boomer ben yaptirdim hemsireyim rotadan yatan cocuklar 10 gunde kendilerine gelemiyorlar gecen sene kizim 1 yasina girmeden oldu cok sukur 2 defa ishali ¾ defa kusmasi oldu oyle atlattik
Boomer Ayssss1 oral damlaymış, yine sağlık ocagı mı uyguluyor canım bilgin var mı? Kızımın 2 aylık aşısını da henüz yaptırmadım, eylem varmış bu 2 gün 😔 rota aşısında da geç kalmak istemiyorum. Nasıl olcak bilemiyorum valla.
Boomer Peki kızlar oral damlaymış sanırım. Ben enjeksiyon zannediyordum. Yine sağlık ocagında mı yaptırdınız kendiniz mi uyguladınız