elf1 resim nasıl yukleniyo bilmiyorum ama ilgilenen olursa resmini atarım dolap uygulamasında resimleri var isterseniz
[silindi] elf1 Mutluresim.com a fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz Kişisel bilgi paylaşımı yasak annemiz Fotoğraf yükledikten sonra dolap Hesabınızı yazabilirsiniz 💜
elf1 SacmalamaEngin teşekkür ederimm 2000 tl düşünüyorum ama fiyatta yardımcı olacagım ciddi alıcı olursa
elf1 Fatma55_ kangurumuz bu erkek çocuk için özel olarak almıştım ortopedi mi bişey diyolar buna 180 tl kendi gorselini yuklerim ama şuan biraz işim var sonra yuklerim
elf1 Hmzygt gerçekten düşünürseniz 1850 olur detaylı video resim isterseniz vatsapptan atabilirim isterseniz😊
visneli_turtam Aynısıni eltime hediye almıştım,o geldi aklıma,hem böyle bir bebek arabası hem kıyafet falan bebeğine ,ama o ne yaptı hiçbirsey 😕bir takım bile almadılar
elf1 visneli_turtam hadi yaa günah yaa günah bana kalırsa bence yapılan iyilik zamanı gelince karşı tarafada yapılmalı bende hiç öyle bir şey görmedim hem çalıştım hem aldım eltim yok ama kimse bişey yapmadı yanı herşeyi kendimiz yaptık