Prensesannesii44 Shewolff sen nerelisin daha önce Bingöl de mi görev yaptıniz. İnşallah önümüzdeki yaz bı kaç günlüğüne gelicz kankalarimiz orda daha 😄yok anayola doğru değil ev Beşyol manav var o tarafta LCW den yukarı doğru gidince sag tarafa düşüyor meşhur kefa apartmanı 😂
Shewolff Prensesannesii44 yok yok 😂 benim eniştem orada görevini yapıyor ☺️ben aslen Ş.urfalıyım 🥰 ay beklerim valla harika olur 😍❤️🙏 ismini bilmiyorum inan 😂 şimdi anladım me tarafa doğru olduğunu şansa işte 1 seneyle kaçırdım 😂
Tomris-Hatun Shewolff çam katrani deriyle ilgili her siruna birebir uyuzda bile kullanilir yaralarda egzamalarda
Shewolff Tomris-Hatun slskckd kız trendyola baktım yorumda kadının biri şey yazmış bundan koydum ama fareler hala ortada cirit atıyor diye dkxmxk😂
A_12ynr Shewolff çok iyi 😂😂 adamı yakarsan ondan bidaha yok bak 😂😂 deneyip gorcennn ins şifa olur bakalım hangisi olacaksa içindekilere bak alerjisi varsa esinn sürme kudret nari macunu da devaa her şeye içilebilir sürülür de ballı var birde ballı omayan var sen ballı olmayandan dan al
Shewolff A_12ynr Allah korusun iyisini zor buldum zaten bırakamam 😂😂😂 evet onu da birş sizden önce söylemişti hemen şipariş verdim zaten 😍🌈
O1Anne Shewolff kına yap ayaklarına mantar nasırs falan iyi geliyor belki eşiniz içinde faydalı olur 🌺
-_Esra_- Bende Polisim botlar mahvediyordur ayağını sarı kantaron yağı ile geçiriyordum ben görevdeyken ama hakiki olacak, o ayaklarına kurban olsun cümle alem.🇹🇷♥️
Shewolff -_Esra_- Ya çok duygulandım 🥹 rabbim sizin de tırnağınıza taş değdirmesin inşallah ❤️🙏 Allah razı olsun çok ama çok memnun oldum ❤️🥰çok dikkat edin lütfen kendinize ❤️