Shewolff Kızlar eşimin ayakları çok kötü yara ve su toplamış durumda. Askeri personel yeni tainimiz çıktı 1 ayı geçti doğuya geldik ama ayakları çok kötü durumda etkili ayak yaralarını geçirecek rahatlatacak dediğiniz bir şeyler var mı 😭😭her şeyi yaparım
A_12ynr Shewolff kudret narı macunu bunu temiz bir pamuk ile sürsün kapatsın bir gün bekletsin geceden sabaha da kalabilir bunu geçene kadar yapsın arastirabilirisnz şifa kaynağı .
Tabaktakalansonkofte Shewolff geçmiş olsun canım benim eşim de askeri personel çok iyi bilirim o yaraları 🤦 ben karbonatlı su yapardım hemen iyileştiriyordu
Yusufff-41 Shewolff trendyoldan sberian wellnes marka onarıcı bakım kremi var ondan al canım egzama kesik yanık her şeye iyi geliyor doğal içerik çocuklara da kullanılıyor kardeşim askerde iken aynısı olmuştu gönderdik düzeldi hemen
Tomris-Hatun Shewolff o recineleri ayak yaralarinin ustune koycak vucut isisyla erio zaten agda gbi kivami var biraz yakcak ama sabretsin cok sifali dir 🥰
Shewolff Tomris-Hatun ay Allah razı olsun mutlaka yapacağım 😭 umarım geçer en kısa zamanda çok kötü durumda çünkü
Shewolff A_12ynr Allah razı olsun dönüşümlü olarak az önce hanımefendinin dediği ile yapacağım 😭 sürerim çorap giydiririm sabaha da açarım 🙏
Shewolff Tabaktakalansonkofte çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim tim hepsine şifa versin güç versin inşallah yürek dayanmıyor 😭😭 onu yapıyorum ama çok yakıyor diyordu
A_12ynr Shewolff askeri personel mis Allah’ım kolaylıklar versin ayağına taş deydirmesin ins şifa olur bilindik aldatmiycak bir aktardan alirsanz iyi olur.
Shewolff Yusufff-41 çok teşekkür ederim Allah razı olsun hemen sipariş geçiyorum 😭 inşaallah bize de nasip olur
Yusufff-41 Shewolff olur canım gerçekten çok etkili bir krem yıllarca geçmeyen mantarlı egzama sorunu vardı eşimin su toplayıp patlıyordu basamıyordu üstüne üç gece sürüp yattı şükür kaç yıl oldu tekrarlamadı bile
Shewolff Tomris-Hatun hahaah ya çok tatlısın valla güldürdün beni 🥰☺️ o zaman birini yapayım iyi gelmez ise diğerine geçerim 😂 ilk karbon atlı suyla yıkarım sonra bunu sürer sararım ☺️
Yusufff-41 Shewolff https://ty.gl/5sdbn9kyid umarım doğru yapmışımdır tam ismini yazarsanız çıkıyor sberian wellness onarıcı bakım jeli