Celik02 Kızlarr oğlum 4 buçuk aylık bugün ilk defa oto koltuğuna koydum baya da rahat etti ama doktorumuza falan danışmak gerekir miydi ? Sizler kaçıncı aydan itibaren geçtiniz?
queen_mom Celik02 oto koltuğu 1.yasindan önce önerilmiyor diye biliyorum.Allah korusun kalbi durabilirmis.ben bunu duyunca kaldırdım oto koltuğunu sadece bir defa oturttum yarım saat kadar 8 aylık
Kuzeybabyy queen_mom peki 1 yaşından önce kaza olursa bebeği kim koruyacakmış saçma inanmayın sadece saatlerce oturmaması gerekiyor uzun yolda mola verilmesi gerekiyor sebebide göğüs kafeslerine baskı olması
marisback Celik02 61 cm boy sınırı vardı koltuğun o civarlardayken oturttuğumda kafası korumalara denk geldiğinde geçtim herhalde 3 veya 4 aylıktı.
Celik02 marisback benimkide o civarda bende deniyim dedim rahat ettiğini düşünüyorum 😊 onun güvenliği için her şey
queen_mom marisback uzun süre oturunca göğüs kafesine baskı oluyormuş.em fazla yarım saat oturabilir diyordu. Doğruluğunu bilemiyorum tabiki ama .ben Risk almak istemiyorum yine de . şuan pusetinde rahat zaten
Findukezmesi oğlum 6 aylık pusetine sığmıyor bende oto koltuğu alicam tavsiye ettiğiniz model marka var mı
marisback Kuzeybabyy ee saatlerce hangi bebek oturur ki zaten en kötü beslemek için alt değiştirmek için alıyoruz kim çıkartıyor bunları ya ortalık saçma sapan instagram çocuk uzmanı bilgileri dolu
Celik02 Kuzeybabyy yanii çokça saçma geldi bana boşuna mı üretiliyor o kadar oto koltuğu 😬 onların güvenliği için elimizden ne geliyosa yapıyoruz dediğiniz gibii zaten uzun süre oturamıyolar uzun yollarda illa mola vermek gerekiyorr
queen_mom Celik02 eşim araştırmıştı .bana da okuttu ama nerden okuduğumu hatırlamıyorum.ben zaten küçük bir ihtimal olsa bile risk almak istemedim. Pusetin de yolculuk yapıyoruz gittiği yere kadar bakalım