Burcusaydam Sweetmomy0 yaşadığınız yerde yunus market varsa 60 lı 4 numara bezi 52 tlye aldım ekonomik paketlerde indirim yapmışlar
Muguet Sweetmomy0 bir iki gündür aktif. Ben bugün aldım küçük harfle yaz mega20 olarak etkin oluyor 100 tl üzeri ☺️
_Edaaa6707_ Hepsi burada sitesinde 3 numara molfix 188 tanesi 105 lira almayı düşünüyorum ama bu siteden alan var mı arkadaşlar?
gulsahbaydemir _Edaaa6707_ ben aldım dün geldi ama 152 tanesini aldım 188 tanesini görmedim 2 tane de ıslak mendil hediyeliydi
Sweetmomy0 _Edaaa6707_ hepsiburada güvenilir yorumlarına bakın bez hariç herseyi aldığım için ilkkez bende internetten alacağım bezi
Busekayra16 _Edaaa6707_ ben sürekli ordan alıyorum daha hiç sorun yaşamadım çok şükür öneririm. Efsane cumayı bekleyin isterseniz ben geçen indirimde 101 tl ye aldım yine düşer fiyat biraz daha
gulsahbaydemir Sweetmomy0 hepsiburadadan molfix 152 tanesini 105 TL ye aldım 2 tane de ıslak mendil hediyeli bir de 2 adet kilot bez yollamışlar
Deletedmom116 Sweetmomy0 trendyol gittigidiyor n11 sitelerinden aldığım molfixin içinden taş gibi sertlikler var bin pişmanım 1 paket kaldı bitsin civilden alacam ordaki daha kaliteli ve güzel
Asilveannesi Muguet Şimdi baktım bende denedim 160lık bezi 117 ye aldım prima 😂 Allah razı olsun teşekkür ederim