cokcocuklu ikos58 drawns biberon alicam bende doğal akışlı ne demek biliyormusunuz doğal akışlı yaziyor bazılarında yazmiyo hangisini almalıyım??
ikos58 cokcocuklu 1 numara yazanı alın ben onu kullanıyorum en yavas akanı 1 numara. Ve genız agız olsun bence
cokcocuklu ikos58 netten mi aldiniz sizde numaraları görmedim ben bakayım 1 numarasni alaym o halde ? Lansinoh önermişler siz kullandiniz mi hic ?
ikos58 cokcocuklu hayır canım kullanmadım. E bebekten almıstım bırını de kırmızıbeyaZeczane sıtesınden 150cc ve 270cc. Bır de avent almıstım ama o hızlı akıyordıye kullanmıyorum. lınk bulup paylasayım sızınle
ikos58 cokcocuklu https://www.kirmizibeyazeczane.com/urun/dr-browns-options-genis-agizli-pp-biberon-270-ml
cokcocuklu ikos58 bende bu sayfaya baktm da 1 numara nerde yaziyor ki yanlis gelmez dmi 1 numara dye secmedm çünkü 😏 Birde genis agizli almamizin sebebi hava yutmasını mi azaltıyor acaba bi bilginiz var mi o konuda ?
ikos58 cokcocuklu evet agzını dolduruyor hemde anne memesıne seklı daha benzedıgı ıcın. Hepsı 1 numaraymıs zaten bunların canım sıtesıne gırıp baktım. 6 aydan sonra ayrı uc satılıyo 2. Numara dıye
cokcocuklu ikos58 genis yerinide ağzına sokmak lazim o zaman dmi 🙂 ay cok soru sordum kusura bakmayn biberona yeni geciyorum bende hic bilgim yok cok yardimci oldunuz sağolun 🙂
ikos58 cokcocuklu canım sakın ol bebıs zaten ne yapacagını bılıyor 😀 kendı memen gıbı dusun ucunu alıyor genıs yer tam dudaklarına oturuyor 😀😀
shdemir Zynpsipahi Benim oglum mamayla besleniyor 1 ay emzirebildim. Suan 6 aylik olucaz 5 aydir avent kullaniyoruz cok memnunum