Papatyack Atakmi bu ataksa ne yapmak gerekiyo.. doymuyomu off 😭😭 tahmini 10 ekim 2019 dogum tarihi 17 ekim 2019 kiz bebek
bidunyamutluluk arzu58 atak nasıl hesaplanıyor benim bebeğim de 30 Ekim doğumlu atakta mı acaba 🤦🏽♀️
Husumsu Papatyack ben de sinir oldum sarışın anne nickli biri heralde yönetici bana sabit postta takvim olduğunu ordan hesaplamam gerektiğini söyledi ve başlığımı gizledi, çom şaşkınım. Zaten hesaplayabilsem googledan bakarım
Sakura-chan Husumsu atak diye sabitpost var oraya girip linki açacaksın. Tahmini doğum tarihine göre alt tarafı kaç haftalık olduğunu hesaplayacaksın . Niye hesaplayamıyorsun?
Husumsu Sakura-chan o zaman bu kadar insan niye hesaplayamıyor sise mi dert oldu bu? Beğenmiyorsan girmezsin atak başlıklarına
Husumsu Sakura-chan millet atak hesaplayamayanlara yardımcı olabilirim diyo alta 100 tane yorum geliyo Allahtan iyi insanlar da var yoksa bu başlıklardaki çoğu şey “alt tarafı”
Gokce_08 arzu58 canım rica etsem banada bakarmısın doğuö tarihi 08.08.2019 tahmini doğum 20..08.2019 kız bebek bugun bütün gün uyumadı ve devmlı ağladı