Mom_babyy 6 aylık kızıma artık su vericem ama meme reddi yaşamaktan korkuyorum yaşayan var mı yoksa versem birşey olmaz mı
Anr5155 Mom_babyy kızım 10 aylık oldu hem pipetli suluk hem de normal suluk kullandım meme reddi yapmadı çok şükür korkuyorsanız bardakla verin benim amcamın kızı hiç suluk kullanmadım direkt bardaktan içmeye başladı.
Bugleminannesi28 Mom_babyy yoo hiçbir şekilde meme reddi yaşamazsınız ki yasasaniz bile bu sıcaklarda artı birde ek gıda vermek durumundasınız ama biberonla vermeyin suluk alıştırma bardağı ilk zamanlar kaşık olabilir
Mom_babyy Fndkurdu ne bileyim ya yaşarsın falan diyince korktum daha çok erken bu sefer emmeyi bırakırsa diye
Fndkurdu Mom_babyy benim bebeğimde 6.5 aylık ben uzun zamandıe şu veriyorum bende acentesi aldım onunla içiyorum çok şükür sorun yaşamadım
Zeyneppppduygu Mom_babyy evet bende 10 aya kadar kullandım aventi,şşmdi pipetli munckin geçtik su içmeyi pipetle daha çok sevdi
Fndkurdu Mom_babyy yok canım ilk başta istersen çay kaşığıyla ile alıştıe sonra suluk al onunla ver korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz
Mom_babyy Bugleminannesi28 biberon asla kullanmıyorum zaten suluk aldım su için ondan sordum zaten birkaç kişi meme reddi yapıyor diyince buraya sormak istedim